Route

Escape Room Utrecht

Escape Room op locatie

Om een Escape Room te laten plaats vinden in het MindCenter wordt het bedrijf "Escape Room op locatie" regelmatig ingeschakeld. 
Dit bedrijf richt de MindStudio's in met verschillende attributen die nodig zullen zijn om te kunnen ontsnappen. Denk aan: Kluisjes, raadsels, dossiers, zaklampen, geheimzinnige schilderijen, etc. Je weet niet wat je overkomt!

Video RWS event met Escape Rooms in het MindCenter

 

Meer informatie en foto's van dit event zijn te zien op de nieuwspagina Escape rooms op locatie.

Ontsnap uit een van onze MindStudio's

Laat je opsluiten in een van onze Mindstudio's, die ideaal zijn voor een Escape Room. Een unieke ervaring als teambuilding op bijvoorbeeld een relatiedag of als afsluiting van een workshop-dag. 

Wat is een Escape Room?

Escape Rooms of ook wel break-out-rooms zijn hot. Overal duiken ze op in Nederland, niet alleen in Utrecht. Zij bieden een modern alternatief voor een bedrijfsuitje als bijvoorbeeld lasergamen, survival, karten, etc. Met groepen tegen elkaar ontsnappen uit een afgesloten ruimte. Hierbij krijgen de spelers meestal een uur de tijd om met behulp van puzzels en raadsels uiteindelijk te ontsnappen. Bij dit spel is samenwerken essentieel.  

Succes verzekerd!

Het MindCenter als bijzondere locatie?

Waneer je het MindCenter binnen loopt, bijvoorbeeld via onze 360 graden tour, zul je zien dat je een bijzondere locatie te maken hebt waar je nog niet eerder bent geweest. Laat je door ons bijzonder verrassen, Open your mind! 

Populaire gebieden

Meer bijzondere locaties

MindCenter is flexibel en veelzijdig. Niet alleen als centrale evenementenlocatie in Utrecht, maar ook als bijzondere vergaderlocatie of inspirerende congreslocatie

Wilt u een overzicht van bijzondere locaties in de regio Utrecht, kijk dan gerust verder op Inspirerendelocaties.nl

 

    Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.