Route

Ilona Landman, Office Assistant

 

BAM bij MindCenter

Ilona heeft een driedaagse bijeenkomst georganiseerd in het MindCenter voor alle medewerkers van BAM Infraconsult. Ze zitten in fase drie van diverse veranderingen binnen het bedrijf. De dag werd gezamenlijk gestart met een ontbijt en vervolgens plenaire sessies, workshops, Aikido, Act Lab en diverse lekkernijen in de pauze momenten. Na deze geslaagde driedaagse bijeenkomst heeft Ilona een evaluatieformulier voor ons ingevuld. Graag delen wij haar ervaring bij het MindCenter.

De locatie en ruimtes waren naar verwachting. De audio visuele middelen waren boven verwachting. Er is goede “in house” ondersteuning. Technische ondersteuning is snel beschikbaar wanneer hulp benodigd is en de audiovisuele middelen werken goed. Onverwachte extra audiovisuele materialen worden snel gereed gemaakt.

Graag geef ik het personeel nogmaals een compliment! Tijdens de voorbereidingen werd er extra meegedacht waar nodig en werd er vooral gedacht in oplossingen. Ook het doen van goede suggesties was voor ons erg fijn. Ook tijdens de bijeenkomst was niets jullie te veel. Door iedereen werd goed meegedacht en meegeholpen. Heel waardevol en iedereen loopt met een glimlach. Het contact heb ik als heel prettig ervaren!

Tip van Ilona

De tip die ik het MindCenter wil meegeven is het verzorgen van betere kapstokrekken, de jassen bleven helaas niet goed hangen.

Oplossing MindCenter

Door deze tip hebben wij inmiddels nieuwe (industriële) kapstokken gemaakt voor circa 200 jassen. Een mooie vooruitgang qua uitstraling en gebruikersgemak. Dank Ilona!

Elke tip is bij het MindCenter welkom, wij blijven graag vernieuwen/verbeteren waar mogelijk. Ook deze tip hebben wij met plezier behandeld.

 

Goede ''in house'' technische ondersteuning, snel beschikbaar wanneer hulp benodigd is en extra materiaal staat snel klaar.

Meer reviews

Stedin

Het is prettig dat de expertise van het MindCenter er voor zorgt dat je een evenement nét dat beetje extra kan geven waardoor het hele evenement naar een hoger plan getild wordt.
— Dorien Janssen- Human factor specialist

KPN

Als je op zoek bent naar een professionele inspirerende locatie die uitlokt om alles ook net even anders te doen dan is MindCenter de perfecte locatie!
— Bart Verhoeks, Distributie manager lokale kanalen en specials

Sprankel & Co

Mijn persoonlijke contactpersoon was het hele voortraject en tijdens het event ons aanspreekpunt en was altijd heel toegankelijk en vooral heel meedenkend.
— Jurriaan Dolman - Independent trainer/consultant

Nuvias

Op het evenement waren de medewerkster(s) direct behulpzaam, vriendelijk en open voor request, ook de kleine contact momenten worden zeer gewaardeerd. De aankondiging van het evenement in en om het gebouw was een mooie touch.
— Nicole Couwenberg - Marketing Executive Nuvias Benelux

Breman

Alle collega's denken graag mee waar mogelijk en ze zijn flexibel, proactief & hulpvaardig. Alles was keurig optijd geregeld en werden door het MindCenter goed geholpen met aansluiten/klaarzetten.
— Rinske Tolsma, Hoofdmarketing, Breman

Cloetta

De medewerkers zijn allemaal erg servicegericht en denken ook aan de kleine extraatjes. De catering van de coffee breaks en lunch waren uitstekend, vanuit de bezoekers heb ik vele complimenten in ontvangst mogen nemen.
— Mascha van der Gouw - management assistent

KWH

De diversiteit in de MindStudio's  is zo groot dat je in elke ruimte opnieuw geïnspireerd wordt! En er is overal kwalitatief erg goede apparatuur aanwezig.
— Hester Lagemann - officemanager

Koers

Ik wist al dat de locatie top was, dus ben weer zeer tevreden. Kom graag weer eens terug. Bedankt voor de goede zorgen!
— Francier Bazelier, oprichter Koers Bedrijfspsychologie & Mede-eigenaar KICK Organsisatiegroei

MPI

MindCenter is de perfecte locatie!
— MPI

Uneto-Vni

Ik ben een warhoofd, maar MindCenter schept weer structuur!
— Marieke Boele - branchemanager

Portaal

MindCenter is de perfecte locatie!
— Portaal

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.