Route

Centraal ontmoetingsplein Ideaal voor ontvangst, pauzes, lunch, een afsluitende borrel of diner. Meer informatie Grote Interactieve zaal Presentaties tot 150 personen. Meer informatie 7 unieke workshopruimtes Alle workshop ruimtes zijn uniek en verbonden met het centrale ontmoetingsplein. Meer informatie 2 luxe vergaderruimtes Speciaal voor kleinere bijeenkomsten, vergaderingen en trainingen. Meer informatie MindFood Gezonde gerechten met verse ingrediënten dragen bij aan het succes van de dag. Meer informatie

Management assistente - mkbasics.nl

 

mkbasics.nl bij MindCenter

De MKB dag werd georganiseerd op onze inspirerende locatie. De organisatie heeft ons de onderstaande beoordeling gegeven.

De ruimtes zijn nog mooier dan dat de foto's weergeven op de website. Echt een unieke/prachtige belevenis.

Tijdens de voorbereidingen wordt er gehoor gegeven aan onze wensen, maken ze diverse voorstellen en zijn ze goed bereikbaar. Op het event zetten ze graag de puntjes op de i en als je eventjes hulp nodig hebt, dan staat een medewerker van het MindCenter alweer voor je klaar. Het team bevat allemaal kanjers. Ze zijn erg behulpzaam, altijd service gericht en de spontaniteit straalt er vanaf. Dat maakt het verschil van een goede locatie naar een top locatie.

Niets is te gek en alles is mogelijk. Heel professioneel, maar toch ook informeel contact, wat het allemaal erg plezierig maakt.

Alle bezoekers konden gemakkelijk parkeren op het Makro parkeerdek dat gevestigd zit op loopafstand. Organisatie en sprekers konden op het parkeerterrein van MindCenter parkeren. Qua inrichting en sfeerbeleving was de locatie boven verwachting. Het is nog mooier dan de website weergeeft en het is een unieke en prachtige belevenis.

Ook de techniek was optimaal in orde. De LCD-schermen voor de bezoekers zijn groot genoeg en van goede kwaliteit om de presentaties van de spreker gemakkelijk te kunnen volgen, hiermee blijft de focus op de inhoud van de spreker. Erg prettig!

Het was een super locatie, met super medewerkers en hebben een top dag dag gehad mede dankzij jullie. Wij komen zeker nog een keer terug....

MindCenter: In 2020 mogen wij mkbasics.nl opnieuw een aantal keren Verwelkomen in het MindCenter. Wij kijken weer uit naar een prettige samenwerking!

Meer reviews

Asito

Qua parkeerservice was het goed geregeld, ze werden ontvangen door de vriendelijke parkeerbegeleiders en er stonden zelfs paraplu's voor de bezoekers klaar.
— Nina Platjes - Event coördinator

Stedin

Het is prettig dat de expertise van het MindCenter er voor zorgt dat je een evenement nét dat beetje extra kan geven waardoor het hele evenement naar een hoger plan getild wordt.
— Dorien Janssen- Human factor specialist

KPN

Als je op zoek bent naar een professionele inspirerende locatie die uitlokt om alles ook net even anders te doen dan is MindCenter de perfecte locatie!
— Bart Verhoeks, Distributie manager lokale kanalen en specials

BAM

Tijdens de bijeenkomst was niets jullie te veel. Door iedereen werd goed meegedacht en meegeholpen. Heel waardevol en iedereen loopt met een glimlach. Goede ''in house'' technische ondersteuning, snel beschikbaar wanneer hulp benodigd is en extra materiaal staat snel klaar.
— Ilona Landman - Office Assistant

Sprankel & Co

Mijn persoonlijke contactpersoon was het hele voortraject en tijdens het event ons aanspreekpunt en was altijd heel toegankelijk en vooral heel meedenkend.
— Jurriaan Dolman - Independent trainer/consultant

Nuvias

Op het evenement waren de medewerkster(s) direct behulpzaam, vriendelijk en open voor request, ook de kleine contact momenten worden zeer gewaardeerd. De aankondiging van het evenement in en om het gebouw was een mooie touch.
— Nicole Couwenberg - Marketing Executive Nuvias Benelux

Breman

Alle collega's denken graag mee waar mogelijk en ze zijn flexibel, proactief & hulpvaardig. Alles was keurig optijd geregeld en we werden door het MindCenter goed geholpen met aansluiten/klaarzetten.
— Rinske Tolsma, Hoofdmarketing, Breman

Cloetta

De medewerkers zijn allemaal erg servicegericht en denken ook aan de kleine extraatjes. De catering van de coffee breaks en lunch waren uitstekend, vanuit de bezoekers heb ik vele complimenten in ontvangst mogen nemen.
— Mascha van der Gouw - management assistent

KWH

De diversiteit in de MindStudio's  is zo groot dat je in elke ruimte opnieuw geïnspireerd wordt! En er is overal kwalitatief goede apparatuur aanwezig.
— Hester Lagemann - officemanager

Koers

Ik wist al dat de locatie top was, dus ben weer zeer tevreden. Kom graag weer eens terug. Bedankt voor de goede zorgen!
— Francier Bazelier, oprichter Koers Bedrijfspsychologie & Mede-eigenaar KICK Organsisatiegroei

MPI

MindCenter is de perfecte locatie!
— MPI

Uneto-Vni

Ik ben een warhoofd, maar MindCenter schept weer structuur!
— Marieke Boele - branchemanager

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.