Route

Centraal ontmoetingsplein Ideaal voor ontvangst, pauzes, lunch, een afsluitende borrel of diner. Meer informatie Grote Interactieve zaal Presentaties tot 150 personen. Meer informatie 7 unieke workshopruimtes Alle workshop ruimtes zijn uniek en verbonden met het centrale ontmoetingsplein. Meer informatie 2 luxe vergaderruimtes Speciaal voor kleinere bijeenkomsten, vergaderingen en trainingen. Meer informatie MindFood Gezonde gerechten met verse ingrediënten dragen bij aan het succes van de dag. Meer informatie

Mascha van der Gouw, Management Assistent Central Operations

 

Cloetta bij MindCenter

Onlangs organiseerde Cloetta samen met het MindCenter het event “Supply Chain Conference 2018”. Cloetta had een mooi afwisselend programma gemaakt. De dag was gevuld met plenaire presentaties, break-out sessies, pauzemomenten en  leuke entertainment tijdens het diner. Na deze geslaagde dag heeft Mascha een evaluatieformulier voor ons ingevuld. Graag delen wij haar ervaring bij het MindCenter.

De catering van de coffee breaks en lunch waren uitstekend, vanuit de bezoekers heb ik vele complimenten in ontvangst mogen nemen.

De locatie en ruimtes waren boven verwachting, het is net even wat anders dan reguliere vergaderruimtes. De medewerkers zijn allemaal erg servicegericht en denken ook aan de kleine extraatjes. We hebben gemerkt dat ze niet met regelmaat internationale bijeenkomsten hebben, waarbij de voertaal Engels is. Alle medewerkers hebben hun best gedaan zo goed mogelijk Engels te spreken met onze gasten.

De catering van de coffee breaks en lunch waren uitstekend, vanuit de bezoekers heb ik vele complimenten in ontvangst mogen nemen. Hierdoor was de verwachting van het diner met de foodcorners erg hoog. Qua smaken was het heerlijk, wel hadden we graag een andere verhouding gezien in het aanbod ten opzichte van vlees/vegetarisch/vis. Maar dat mocht de pret niet drukken, iedereen kon langs de stands voor een lekker hapje. Tussendoor kon er genoten worden van de Crazy Ladies oftewel de zingende entertainers.

We kijken terug op een geslaagde bijeenkomst.

Meer reviews

Asito

Qua parkeerservice was het goed geregeld, ze werden ontvangen door de vriendelijke parkeerbegeleiders en er stonden zelfs paraplu's voor de bezoekers klaar.
— Nina Platjes - Event coördinator

mkbasics.nl

De ruimtes zijn nog mooier dan dat de foto's weergeven op de website. Echt een unieke/prachtige belevenis.
— Management assistente - mkbasics.nl

Stedin

Het is prettig dat de expertise van het MindCenter er voor zorgt dat je een evenement nét dat beetje extra kan geven waardoor het hele evenement naar een hoger plan getild wordt.
— Dorien Janssen- Human factor specialist

KPN

Als je op zoek bent naar een professionele inspirerende locatie die uitlokt om alles ook net even anders te doen dan is MindCenter de perfecte locatie!
— Bart Verhoeks, Distributie manager lokale kanalen en specials

BAM

Tijdens de bijeenkomst was niets jullie te veel. Door iedereen werd goed meegedacht en meegeholpen. Heel waardevol en iedereen loopt met een glimlach. Goede ''in house'' technische ondersteuning, snel beschikbaar wanneer hulp benodigd is en extra materiaal staat snel klaar.
— Ilona Landman - Office Assistant

Sprankel & Co

Mijn persoonlijke contactpersoon was het hele voortraject en tijdens het event ons aanspreekpunt en was altijd heel toegankelijk en vooral heel meedenkend.
— Jurriaan Dolman - Independent trainer/consultant

Nuvias

Op het evenement waren de medewerkster(s) direct behulpzaam, vriendelijk en open voor request, ook de kleine contact momenten worden zeer gewaardeerd. De aankondiging van het evenement in en om het gebouw was een mooie touch.
— Nicole Couwenberg - Marketing Executive Nuvias Benelux

Breman

Alle collega's denken graag mee waar mogelijk en ze zijn flexibel, proactief & hulpvaardig. Alles was keurig optijd geregeld en we werden door het MindCenter goed geholpen met aansluiten/klaarzetten.
— Rinske Tolsma, Hoofdmarketing, Breman

KWH

De diversiteit in de MindStudio's  is zo groot dat je in elke ruimte opnieuw geïnspireerd wordt! En er is overal kwalitatief goede apparatuur aanwezig.
— Hester Lagemann - officemanager

Koers

Ik wist al dat de locatie top was, dus ben weer zeer tevreden. Kom graag weer eens terug. Bedankt voor de goede zorgen!
— Francier Bazelier, oprichter Koers Bedrijfspsychologie & Mede-eigenaar KICK Organsisatiegroei

MPI

MindCenter is de perfecte locatie!
— MPI

Uneto-Vni

Ik ben een warhoofd, maar MindCenter schept weer structuur!
— Marieke Boele - branchemanager

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.