Route

Cloetta bij MindCenter

Onlangs organiseerde Cloetta samen met het MindCenter het event “Supply Chain Conference 2018”. Cloetta had een mooi programma in elkaar gezet. De dag was gevuld met plenaire presentaties, break-out sessies, pauzemomenten en een leuke entertainment invulling. Na deze geslaagde dag heeft Mascha een evaluatieformulier voor ons ingevuld. Graag delen wij haar ervaring bij het MindCenter.

De catering van de coffee breaks en lunch waren uitstekend, vanuit de bezoekers heb ik vele complimenten in ontvangst mogen nemen.

De locatie en ruimtes waren boven verwachting, het is net even wat anders dan reguliere vergaderruimtes. De medewerkers zijn allemaal erg service gericht en denken ook aan de kleine extraatjes. We hebben gemerkt dat ze niet met regelmaat internationale bijeenkomsten hebben, waarbij de voertaal Engels is. Sommige medewerkers spraken het helaas niet vloeiend, maar hebben allemaal hun best gedaan.

De catering van de coffee breaks en lunch waren uitstekend, vanuit de bezoekers heb ik vele complimenten in ontvangst mogen nemen. Hierdoor was de verwachting van het diner met de foodcorners erg hoog. Qua smaken was het heerlijk, wel hadden we graag een andere verhouding gezien in het aanbod ten opzichte van vlees/vegetarisch/vis. Maar dat mocht de pret niet drukken, iedereen kon langs de stands voor een lekker hapje. Tussendoor kon er genoten worden van de Grazy Ladies oftewel de zingende entertainers.

Meer reviews