Route

bart_verhoeks_referentie

Bart Verhoeks, Distributie manager lokale
kanalen en specials, KPN

KPN over MindCenter

KPN blijkt niet voor niets een regelmatig terugkerende relatie voor inspirerende bijeenkomsten. MindCenter wordt bewust gekozen als “de perfecte locatie”. Bart Verhoeks, Distributie manager, gaf ons de volgende recensie waar we best een beetje trots op zijn…

"MindCenter Evenementenlocatie is net even anders! Centraal gelegen in het midden van het land zorgt ervoor dat het voor iedereen qua reistijd goed te doen is. Als je binnen bent word je verrast door een prachtig aangeklede ruimte met veel oog voor detail. Een plek waar je je snel thuis voelt onafhankelijk van de grootte van de groep en de samenstelling. Er is altijd wel een ruimte die daar bij past.

Tijdens de voorbereidingen wordt er met je meegedacht en is bijna alles mogelijk. Zelfs op het laatste moment is er nog ruimte om aan te passen aan je veranderende wensen ondanks de afspraken die zijn gemaakt. Tijdens de dag wordt alles goed begeleid en wat echt opvalt is de aanwezigheid zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn, echt knap!

Dus als je op zoekt bent naar een professionele inspirerende locatie die uitlokt om alles ook net even anders te doen dan is MindCenter de perfecte locatie!"

Meer reviews

Stedin

Het is prettig dat de expertise van het MindCenter er voor zorgt dat je een evenement nét dat beetje extra kan geven waardoor het hele evenement naar een hoger plan getild wordt.
— Dorien Janssen- Human factor specialist

BAM

Tijdens de bijeenkomst was niets jullie te veel. Door iedereen werd goed meegedacht en meegeholpen. Heel waardevol en iedereen loopt met een glimlach. Goede ''in house'' technische ondersteuning, snel beschikbaar wanneer hulp benodigd is en extra materiaal staat snel klaar.
— Ilona Landman - Office Assistant

Sprankel & Co

Mijn persoonlijke contactpersoon was het hele voortraject en tijdens het event ons aanspreekpunt en was altijd heel toegankelijk en vooral heel meedenkend.
— Jurriaan Dolman - Independent trainer/consultant

Nuvias

Op het evenement waren de medewerkster(s) direct behulpzaam, vriendelijk en open voor request, ook de kleine contact momenten worden zeer gewaardeerd. De aankondiging van het evenement in en om het gebouw was een mooie touch.
— Nicole Couwenberg - Marketing Executive Nuvias Benelux

Breman

Alle collega's denken graag mee waar mogelijk en ze zijn flexibel, proactief & hulpvaardig. Alles was keurig optijd geregeld en werden door het MindCenter goed geholpen met aansluiten/klaarzetten.
— Rinske Tolsma, Hoofdmarketing, Breman

Cloetta

De medewerkers zijn allemaal erg servicegericht en denken ook aan de kleine extraatjes. De catering van de coffee breaks en lunch waren uitstekend, vanuit de bezoekers heb ik vele complimenten in ontvangst mogen nemen.
— Mascha van der Gouw - management assistent

KWH

De diversiteit in de MindStudio's  is zo groot dat je in elke ruimte opnieuw geïnspireerd wordt! En er is overal kwalitatief erg goede apparatuur aanwezig.
— Hester Lagemann - officemanager

Koers

Ik wist al dat de locatie top was, dus ben weer zeer tevreden. Kom graag weer eens terug. Bedankt voor de goede zorgen!
— Francier Bazelier, oprichter Koers Bedrijfspsychologie & Mede-eigenaar KICK Organsisatiegroei

MPI

MindCenter is de perfecte locatie!
— MPI

Uneto-Vni

Ik ben een warhoofd, maar MindCenter schept weer structuur!
— Marieke Boele - branchemanager

Portaal

MindCenter is de perfecte locatie!
— Portaal

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.