Route

bart_verhoeks_referentie

Bart Verhoeks, Distributie manager lokale
kanalen en specials, KPN

KPN over MindCenter

KPN blijkt niet voor niets een regelmatig terugkerende relatie voor inspirerende bijeenkomsten. MindCenter wordt bewust gekozen als “de perfecte locatie”. Bart Verhoeks, Distributie manager, gaf ons de volgende recensie waar we best een beetje trots op zijn…

"MindCenter Evenementenlocatie is net even anders! Centraal gelegen in het midden van het land zorgt ervoor dat het voor iedereen qua reistijd goed te doen is. Als je binnen bent word je verrast door een prachtig aangeklede ruimte met veel oog voor detail. Een plek waar je je snel thuis voelt onafhankelijk van de grootte groep en de samenstelling. Er is altijd wel een ruimte die daar bij past.

Tijdens de voorbereidingen wordt er met je meegedacht en is bijna alles mogelijk. Zelfs op het laatste moment is er nog ruimte om aan te passen aan je veranderende wensen ondanks de afspraken die zijn gemaakt. Tijdens de dag wordt alles goed begeleid en wat echt opvalt is de aanwezigheid zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn, echt knap!

Dus als je op zoekt bent naar een professionele inspirerende locatie die uitlokt om alles ook net even anders te doen dan is MindCenter de perfecte locatie!"

Meer reviews