Route

 

Rinske Tolsma, hoofd marketing, Breman

Breman over MindCenter

Breman heeft een relatiedag georganiseerd voor de klanten van de woningcoörperaties. Rinske Tolsma, hoofdmarketing, heeft ons de onderstaande beoordeling gegeven.

Alles was keurig op tijd geregeld en we werden door het MindCenter goed geholpen met aansluiten/klaarzetten.

MindCenter evenementenlocatie heeft veel soorten ruimtes qua grote en sfeerbeleving, de ruimtes zijn erg flexibel inzetbaar. Wij hadden veel nodig m.b.t. de faciliteiten. In de plenaire zaal een standaard audio visueel pakket, aangevuld met onder andere een catchbox. In de subruimtes was er bij elke groep (5x) een flip-over en LCD-scherm gewenst. Voor de plenaire afsluiting wilden we graag op het centrale plein (MindPlaza) een geluidsinstallatie met podium. Alles was keurig op tijd geregeld en we werden door het MindCenter goed geholpen met aansluiten/klaarzetten.

Alle collega's denken graag mee waar mogelijk en ze zijn flexibel, proactief & hulpvaardig.

We kijken terug op een zeer prettige samenwerking vooraf en tijdens het event.

Meer reviews

Stedin

Het is prettig dat de expertise van het MindCenter er voor zorgt dat je een evenement nét dat beetje extra kan geven waardoor het hele evenement naar een hoger plan getild wordt.
— Dorien Janssen- Human factor specialist

KPN

Als je op zoek bent naar een professionele inspirerende locatie die uitlokt om alles ook net even anders te doen dan is MindCenter de perfecte locatie!
— Bart Verhoeks, Distributie manager lokale kanalen en specials

BAM

Tijdens de bijeenkomst was niets jullie te veel. Door iedereen werd goed meegedacht en meegeholpen. Heel waardevol en iedereen loopt met een glimlach. Goede ''in house'' technische ondersteuning, snel beschikbaar wanneer hulp benodigd is en extra materiaal staat snel klaar.
— Ilona Landman - Office Assistant

Sprankel & Co

Mijn persoonlijke contactpersoon was het hele voortraject en tijdens het event ons aanspreekpunt en was altijd heel toegankelijk en vooral heel meedenkend.
— Jurriaan Dolman - Independent trainer/consultant

Nuvias

Op het evenement waren de medewerkster(s) direct behulpzaam, vriendelijk en open voor request, ook de kleine contact momenten worden zeer gewaardeerd. De aankondiging van het evenement in en om het gebouw was een mooie touch.
— Nicole Couwenberg - Marketing Executive Nuvias Benelux

Cloetta

De medewerkers zijn allemaal erg servicegericht en denken ook aan de kleine extraatjes. De catering van de coffee breaks en lunch waren uitstekend, vanuit de bezoekers heb ik vele complimenten in ontvangst mogen nemen.
— Mascha van der Gouw - management assistent

KWH

De diversiteit in de MindStudio's  is zo groot dat je in elke ruimte opnieuw geïnspireerd wordt! En er is overal kwalitatief erg goede apparatuur aanwezig.
— Hester Lagemann - officemanager

Koers

Ik wist al dat de locatie top was, dus ben weer zeer tevreden. Kom graag weer eens terug. Bedankt voor de goede zorgen!
— Francier Bazelier, oprichter Koers Bedrijfspsychologie & Mede-eigenaar KICK Organsisatiegroei

MPI

MindCenter is de perfecte locatie!
— MPI

Uneto-Vni

Ik ben een warhoofd, maar MindCenter schept weer structuur!
— Marieke Boele - branchemanager

Portaal

MindCenter is de perfecte locatie!
— Portaal

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.