Route

Centraal ontmoetingsplein Ideaal voor ontvangst, pauzes, lunch, een afsluitende borrel of diner. Meer informatie Grote Interactieve zaal Presentaties tot 150 personen. Meer informatie 7 unieke workshopruimtes Alle workshop ruimtes zijn uniek en verbonden met het centrale ontmoetingsplein. Meer informatie 2 luxe vergaderruimtes Speciaal voor kleinere bijeenkomsten, vergaderingen en trainingen. Meer informatie MindFood Gezonde gerechten met verse ingrediënten dragen bij aan het succes van de dag. Meer informatie

Jurriaan Dolman, Independent trainer/consultant

 

Sprankel & Co bij MindCenter

Sprankel & Co zet de nieuwste wetenschappelijke inzichten uit de positieve psychologie in om medewerkers te laten floreren en organisaties te laten excelleren. De Sprankel & Co adviseurs zijn bevlogen professionals die zich in hun aanpak richten op de kracht en de kwaliteiten van mensen.

De bijeenkomst: De uitdaging van verandering! heeft plaats gevonden in het MindCenter. Jurriaan heeft voor ons een uitgebreide evaluatie ingevuld. Wij delen deze graag!

Mijn persoonlijke contactpersoon was het hele voortraject en tijdens het event ons aanspreekpunt en was altijd heel toegankelijk en vooral heel meedenkend.

MindCenter is een prachtige locatie met inspirerende ruimtes. Wij hadden een event van 40 mensen en maakten alleen van het MindPlaza en drie MindStudio's gebruik. Direct bij binnenkomst valt op dat veel zorg is besteed aan de uitstraling, die zowel zakelijk als inspirerend is. Elke workshopruimte heeft daarnaast z’n eigen uitstraling en uitrusting. We konden voor elke workshop een ruimte kiezen die het beste paste bij wat we gingen doen. MindCenter ligt op een industrieterrein in Vianen, makkelijk bereikbaar. De omgeving is dus vooral zakelijk en veel mensen zijn verrast door wat ze vervolgens bij het MindCenter aantreffen, in een dergelijke omgeving. Onze gasten waren unaniem zeer te spreken over het MindCenter: eigentijds, dynamisch en ook zakelijk. Parkeren kan voor de deur voor een beperkt aantal auto’s, de rest op een terrein op een paar honderd meter afstand. Er is een parkeerwacht aanwezig om de mensen de juiste kant op te wijzen.

We hebben in elke ruimte gebruik gemaakt van de aanwezige LCD schermen; voor het gebruik daarvan moet je wel extra betalen. Er is iemand aanwezig die persoonlijk komt assisteren bij het verbinden van de laptop/tv-scherm. Alles werkte naar tevredenheid. Toen we op de twee schermen in het MindPlaza ons eigen logo wilden, heeft onze contactpersoon dat direct kunnen regelen, heel fijn.

Dit is één van de belangrijkste pluspunten van het MindCenter: de mensen. De contactpersoon (Monique) was het hele voortraject en tijdens het event ons aanspreekpunt en was altijd heel toegankelijk en vooral heel meedenkend, voor wat betreft de inrichting van de ruimtes, de hapjes, de inzet van parkeerwachten (kwartier vooraf aan inloop tot kwartier na start van het event – daarover hebben ze echt nagedacht), gebruik van muziek etc. etc. Toen één van ons haar oplader was vergeten is een medewerker deze nog langs komen brengen in het restaurant waar we na afloop zijn gaan eten. Echt een topservice die ik iedereen zou aanraden.

Monique geeft advies, is flexibel en denkt graag mee om onze wensen uit te voeren.

Hoewel het natuurlijk jammer is dat niet elke gast voor de deur kan parkeren, heeft het MindCenter dit naar ons idee goed opgelost door (gratis) parkeren te regelen in de buurt, met een parkeerwacht die iedereen naar de goede plek leidt. Zoals gezegd is deze vooraf en naderhand aanwezig; ze hebben zelfs een aantal plekken vrijgehouden voor laatkomers die pas arriveren als de parkeerwacht al naar binnen is. Over alles is dus goed nagedacht.

Kortom, niets dan lof voor het MindCenter. Voor mij was het de tweede keer dat ik hier een event organiseerde, en zeker niet de laatste keer.

 

Meer reviews

Asito

Qua parkeerservice was het goed geregeld, ze werden ontvangen door de vriendelijke parkeerbegeleiders en er stonden zelfs paraplu's voor de bezoekers klaar.
— Nina Platjes - Event coördinator

mkbasics.nl

De ruimtes zijn nog mooier dan dat de foto's weergeven op de website. Echt een unieke/prachtige belevenis.
— Management assistente - mkbasics.nl

Stedin

Het is prettig dat de expertise van het MindCenter er voor zorgt dat je een evenement nét dat beetje extra kan geven waardoor het hele evenement naar een hoger plan getild wordt.
— Dorien Janssen- Human factor specialist

KPN

Als je op zoek bent naar een professionele inspirerende locatie die uitlokt om alles ook net even anders te doen dan is MindCenter de perfecte locatie!
— Bart Verhoeks, Distributie manager lokale kanalen en specials

BAM

Tijdens de bijeenkomst was niets jullie te veel. Door iedereen werd goed meegedacht en meegeholpen. Heel waardevol en iedereen loopt met een glimlach. Goede ''in house'' technische ondersteuning, snel beschikbaar wanneer hulp benodigd is en extra materiaal staat snel klaar.
— Ilona Landman - Office Assistant

Nuvias

Op het evenement waren de medewerkster(s) direct behulpzaam, vriendelijk en open voor request, ook de kleine contact momenten worden zeer gewaardeerd. De aankondiging van het evenement in en om het gebouw was een mooie touch.
— Nicole Couwenberg - Marketing Executive Nuvias Benelux

Breman

Alle collega's denken graag mee waar mogelijk en ze zijn flexibel, proactief & hulpvaardig. Alles was keurig optijd geregeld en we werden door het MindCenter goed geholpen met aansluiten/klaarzetten.
— Rinske Tolsma, Hoofdmarketing, Breman

Cloetta

De medewerkers zijn allemaal erg servicegericht en denken ook aan de kleine extraatjes. De catering van de coffee breaks en lunch waren uitstekend, vanuit de bezoekers heb ik vele complimenten in ontvangst mogen nemen.
— Mascha van der Gouw - management assistent

KWH

De diversiteit in de MindStudio's  is zo groot dat je in elke ruimte opnieuw geïnspireerd wordt! En er is overal kwalitatief goede apparatuur aanwezig.
— Hester Lagemann - officemanager

Koers

Ik wist al dat de locatie top was, dus ben weer zeer tevreden. Kom graag weer eens terug. Bedankt voor de goede zorgen!
— Francier Bazelier, oprichter Koers Bedrijfspsychologie & Mede-eigenaar KICK Organsisatiegroei

MPI

MindCenter is de perfecte locatie!
— MPI

Uneto-Vni

Ik ben een warhoofd, maar MindCenter schept weer structuur!
— Marieke Boele - branchemanager

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.