Route

Centraal ontmoetingsplein Ideaal voor ontvangst, pauzes, lunch, een afsluitende borrel of diner. Meer informatie Grote Interactieve zaal Presentaties tot 150 personen. Meer informatie 7 unieke workshopruimtes Alle workshop ruimtes zijn uniek en verbonden met het centrale ontmoetingsplein. Meer informatie 2 luxe vergaderruimtes Speciaal voor kleinere bijeenkomsten, vergaderingen en trainingen. Meer informatie MindFood Gezonde gerechten met verse ingrediënten dragen bij aan het succes van de dag. Meer informatie

Nina Platjes, Event coördinator

Asito bij MindCenter

Asito heeft in november 2019 de eerste editie van het klantcongres Cure georganiseerd bij het MindCenter. Dit congres stond in het teken van innoveren en vernieuwingen in de zorg. Achteraf hebben de gasten een evaluatieformulier ingevuld. Asito deelt graag de bevindingen m.b.t. het MindCenter.

Qua parkeerservice was het goed geregeld, ze werden ontvangen door de vriendelijke parkeerbegeleiders en er stonden zelfs paraplu's voor de bezoekers klaar.

Meer dan 80% van de bezoekers vond de locatie goed, tot zeer goed bereikbaar. Qua parkeerservice was het goed verzorgt, bezoekers werden ontvangen door de parkeerbegeleiders en er stonden leenparaplu’s klaar. Ook de looproute vanaf de parkeerplaatsen naar het MindCenter was duidelijk aangegeven door middel van beachflags.

Bij binnenkomst waren veel gasten verrast over de inrichting van de locatie. Zij werden vriendelijk ontvangen door Asito en het MindCenter team. Het MindCenter team werd als prettig, gastvrij en service-gericht ervaren. Alle bezoekers hebben genoten van een heerlijke sandwich lunch en andere lekkernijen. Het onderdeel ‘verzorging’, waar onder andere catering onder valt, werd dan ook door iedereen met goed, tot zeer goed beoordeeld.

Na de inlooplunch zijn ze gestart met een plenaire sessie in de Open Your Mind zaal. Vanaf de achterste rij was het grootste scherm van de spreker minder goed zichtbaar. Door de schermen aan de zijkant kon iedereen toch goed meekijken.

Na het verdelen van de gasten in diverse subgroepen hebben ze gebruik gemaakt van de MindStudio’s. Van relaxte strandstoelen tot een actieve houding op hoge krukken. De verschillende thema's zit materialen zorgen voor unieke ruimtes.

Nina en Monique (contactpersoon MindCenter) kijken terug op een geslaagde dag en een prettige samenwerking.

Meer reviews

mkbasics.nl

De ruimtes zijn nog mooier dan dat de foto's weergeven op de website. Echt een unieke/prachtige belevenis.
— Management assistente - mkbasics.nl

Stedin

Het is prettig dat de expertise van het MindCenter er voor zorgt dat je een evenement nét dat beetje extra kan geven waardoor het hele evenement naar een hoger plan getild wordt.
— Dorien Janssen- Human factor specialist

KPN

Als je op zoek bent naar een professionele inspirerende locatie die uitlokt om alles ook net even anders te doen dan is MindCenter de perfecte locatie!
— Bart Verhoeks, Distributie manager lokale kanalen en specials

BAM

Tijdens de bijeenkomst was niets jullie te veel. Door iedereen werd goed meegedacht en meegeholpen. Heel waardevol en iedereen loopt met een glimlach. Goede ''in house'' technische ondersteuning, snel beschikbaar wanneer hulp benodigd is en extra materiaal staat snel klaar.
— Ilona Landman - Office Assistant

Sprankel & Co

Mijn persoonlijke contactpersoon was het hele voortraject en tijdens het event ons aanspreekpunt en was altijd heel toegankelijk en vooral heel meedenkend.
— Jurriaan Dolman - Independent trainer/consultant

Nuvias

Op het evenement waren de medewerkster(s) direct behulpzaam, vriendelijk en open voor request, ook de kleine contact momenten worden zeer gewaardeerd. De aankondiging van het evenement in en om het gebouw was een mooie touch.
— Nicole Couwenberg - Marketing Executive Nuvias Benelux

Breman

Alle collega's denken graag mee waar mogelijk en ze zijn flexibel, proactief & hulpvaardig. Alles was keurig optijd geregeld en we werden door het MindCenter goed geholpen met aansluiten/klaarzetten.
— Rinske Tolsma, Hoofdmarketing, Breman

Cloetta

De medewerkers zijn allemaal erg servicegericht en denken ook aan de kleine extraatjes. De catering van de coffee breaks en lunch waren uitstekend, vanuit de bezoekers heb ik vele complimenten in ontvangst mogen nemen.
— Mascha van der Gouw - management assistent

KWH

De diversiteit in de MindStudio's  is zo groot dat je in elke ruimte opnieuw geïnspireerd wordt! En er is overal kwalitatief goede apparatuur aanwezig.
— Hester Lagemann - officemanager

Koers

Ik wist al dat de locatie top was, dus ben weer zeer tevreden. Kom graag weer eens terug. Bedankt voor de goede zorgen!
— Francier Bazelier, oprichter Koers Bedrijfspsychologie & Mede-eigenaar KICK Organsisatiegroei

MPI

MindCenter is de perfecte locatie!
— MPI

Uneto-Vni

Ik ben een warhoofd, maar MindCenter schept weer structuur!
— Marieke Boele - branchemanager

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.