Route

Centraal ontmoetingsplein Ideaal voor ontvangst, pauzes, lunch, een afsluitende borrel of diner. Meer informatie Grote Interactieve zaal Presentaties tot 150 personen. Meer informatie 7 unieke workshopruimtes Alle workshop ruimtes zijn uniek en verbonden met het centrale ontmoetingsplein. Meer informatie 2 luxe vergaderruimtes Speciaal voor kleinere bijeenkomsten, vergaderingen en trainingen. Meer informatie MindFood Gezonde gerechten met verse ingrediënten dragen bij aan het succes van de dag. Meer informatie

Dorien Janssen, Human factor specialist

Stedin over MindCenter

Dorien Janssen organiseert jaarlijkse bijscholingsdagen voor het personeel. Stedin houdt hun personeel graag op de hoogte over de dagelijkse actualiteit en besteden aandacht aan de aspecten van een veilige bedrijfsvoering. We hebben inmiddels alle Elektra- & Gas personeelsleden mogen ontvangen. Het personeel van de E-(elektra) en G-(gas) dagen werden verdeeld over twee jaar, in totaal 20 bijeenkomsten.

Het is prettig dat de expertise van het MindCenter er voor zorgt dat je een evenement nét dat beetje extra kan geven waardoor het hele evenement naar een hoger plan getild wordt.

Na afloop van de G-dagen & E-dagen hebben we met elkaar deze bijeenkomsten geëvalueerd. Dorien heeft het volgende aangegeven:

Dit jaar (2019) was de locatie naar verwachting, wij wisten tenslotte wat ons te wachten stond. In de voorbereidingen denkt het MindCenter graag mee over de bijeenkomst en stellen vragen bij onduidelijkheden, hierdoor kunnen ze alles perfect voorbereiden. Het MindCenter team was nóg leuker dan de vorige keren, we hadden niet verwacht dat dat kon, maar wel dus…

Tijdens de plenaire sessie (op de eerste G-dag) hebben we helaas een storing ervaren. Gelukkig is de technische ondersteuning altijd snel aanwezig, zij hebben het opgelost waardoor de overige dagen vlekkeloos konden verlopen.  

De bezoekers worden op een goede & nette manier ontvangen door de parkeerbegeleiders èn ze hebben humor. . De eerste dag riep Ed (organisator Stedin): ‘Wij zijn vrienden van de IV-er!’ (wachtwoord voor VIP parkeerplaats). Toen werden we zogenaamd weggestuurd omdat er in de instructie stond dat dat gefluisterd moest worden… Daar houden we van en hebben er op de terugweg nog hartelijk om gelachen.

Wij bedanken het MindCenter voor de prettige samenwerking!

Meer reviews

Asito

Qua parkeerservice was het goed geregeld, ze werden ontvangen door de vriendelijke parkeerbegeleiders en er stonden zelfs paraplu's voor de bezoekers klaar.
— Nina Platjes - Event coördinator

mkbasics.nl

De ruimtes zijn nog mooier dan dat de foto's weergeven op de website. Echt een unieke/prachtige belevenis.
— Management assistente - mkbasics.nl

KPN

Als je op zoek bent naar een professionele inspirerende locatie die uitlokt om alles ook net even anders te doen dan is MindCenter de perfecte locatie!
— Bart Verhoeks, Distributie manager lokale kanalen en specials

BAM

Tijdens de bijeenkomst was niets jullie te veel. Door iedereen werd goed meegedacht en meegeholpen. Heel waardevol en iedereen loopt met een glimlach. Goede ''in house'' technische ondersteuning, snel beschikbaar wanneer hulp benodigd is en extra materiaal staat snel klaar.
— Ilona Landman - Office Assistant

Sprankel & Co

Mijn persoonlijke contactpersoon was het hele voortraject en tijdens het event ons aanspreekpunt en was altijd heel toegankelijk en vooral heel meedenkend.
— Jurriaan Dolman - Independent trainer/consultant

Nuvias

Op het evenement waren de medewerkster(s) direct behulpzaam, vriendelijk en open voor request, ook de kleine contact momenten worden zeer gewaardeerd. De aankondiging van het evenement in en om het gebouw was een mooie touch.
— Nicole Couwenberg - Marketing Executive Nuvias Benelux

Breman

Alle collega's denken graag mee waar mogelijk en ze zijn flexibel, proactief & hulpvaardig. Alles was keurig optijd geregeld en we werden door het MindCenter goed geholpen met aansluiten/klaarzetten.
— Rinske Tolsma, Hoofdmarketing, Breman

Cloetta

De medewerkers zijn allemaal erg servicegericht en denken ook aan de kleine extraatjes. De catering van de coffee breaks en lunch waren uitstekend, vanuit de bezoekers heb ik vele complimenten in ontvangst mogen nemen.
— Mascha van der Gouw - management assistent

KWH

De diversiteit in de MindStudio's  is zo groot dat je in elke ruimte opnieuw geïnspireerd wordt! En er is overal kwalitatief goede apparatuur aanwezig.
— Hester Lagemann - officemanager

Koers

Ik wist al dat de locatie top was, dus ben weer zeer tevreden. Kom graag weer eens terug. Bedankt voor de goede zorgen!
— Francier Bazelier, oprichter Koers Bedrijfspsychologie & Mede-eigenaar KICK Organsisatiegroei

MPI

MindCenter is de perfecte locatie!
— MPI

Uneto-Vni

Ik ben een warhoofd, maar MindCenter schept weer structuur!
— Marieke Boele - branchemanager

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.