Route

Centraal ontmoetingsplein Ideaal voor ontvangst, pauzes, lunch, een afsluitende borrel of diner. Meer informatie Grote Interactieve zaal Presentaties tot 150 personen. Meer informatie 7 unieke workshopruimtes Alle workshop ruimtes zijn uniek en verbonden met het centrale ontmoetingsplein. Meer informatie 2 luxe vergaderruimtes Speciaal voor kleinere bijeenkomsten, vergaderingen en trainingen. Meer informatie MindFood Gezonde gerechten met verse ingrediënten dragen bij aan het succes van de dag. Meer informatie

Hester Lagemann, officemanager

 

KWH bij MindCenter

Hester organiseerde een bijeenkomst op onze inspirerende locatie. Na een welkomstwoordje zijn ze gestart met de Algemene Ledenvergadering in de plenaire Open Your Mind zaal. Er zijn veel onderwerpen behandeld en de nieuwe statuten zijn vastgesteld.

Na de pauze met onder andere koffie, verse munt thee en een lekkernij konden ze verder met het programma. De groep werd verdeeld over vier MindStudio's, in elke studio was een interactieve sessie waarbij de directeur vragen beantwoordde.

De afsluiting vond plaatst op het centrale plein MindPlaza met een gezellige netwerkborrel.

De diversiteit is zo groot dat je in elke ruimte opnieuw geïnspireerd wordt!

Tijdens de voorbereidingen was het MindCenter erg flexibel en meedenken. De locatie en ruimtes waren boven verwachting, de diversiteit is zo groot dat je in elke ruimte opnieuw geïnspireerd wordt. In het MindCenter is er kwalitatief erg goede apparatuur aanwezig. Een extra groot scherm voor de bezoekers en mee kijkscherm voor de spreker is erg fijn.

Onze bijeenkomst is erg goed verlopen, mede dankzij de goede dienstverlening van het MindCenter team, met oog voor detail. Een goede reden om terug te komen.

We kijken terug op een geslaagde bijeenkomst.

Meer reviews

Asito

Qua parkeerservice was het goed geregeld, ze werden ontvangen door de vriendelijke parkeerbegeleiders en er stonden zelfs paraplu's voor de bezoekers klaar.
— Nina Platjes - Event coördinator

mkbasics.nl

De ruimtes zijn nog mooier dan dat de foto's weergeven op de website. Echt een unieke/prachtige belevenis.
— Management assistente - mkbasics.nl

Stedin

Het is prettig dat de expertise van het MindCenter er voor zorgt dat je een evenement nét dat beetje extra kan geven waardoor het hele evenement naar een hoger plan getild wordt.
— Dorien Janssen- Human factor specialist

KPN

Als je op zoek bent naar een professionele inspirerende locatie die uitlokt om alles ook net even anders te doen dan is MindCenter de perfecte locatie!
— Bart Verhoeks, Distributie manager lokale kanalen en specials

BAM

Tijdens de bijeenkomst was niets jullie te veel. Door iedereen werd goed meegedacht en meegeholpen. Heel waardevol en iedereen loopt met een glimlach. Goede ''in house'' technische ondersteuning, snel beschikbaar wanneer hulp benodigd is en extra materiaal staat snel klaar.
— Ilona Landman - Office Assistant

Sprankel & Co

Mijn persoonlijke contactpersoon was het hele voortraject en tijdens het event ons aanspreekpunt en was altijd heel toegankelijk en vooral heel meedenkend.
— Jurriaan Dolman - Independent trainer/consultant

Nuvias

Op het evenement waren de medewerkster(s) direct behulpzaam, vriendelijk en open voor request, ook de kleine contact momenten worden zeer gewaardeerd. De aankondiging van het evenement in en om het gebouw was een mooie touch.
— Nicole Couwenberg - Marketing Executive Nuvias Benelux

Breman

Alle collega's denken graag mee waar mogelijk en ze zijn flexibel, proactief & hulpvaardig. Alles was keurig optijd geregeld en we werden door het MindCenter goed geholpen met aansluiten/klaarzetten.
— Rinske Tolsma, Hoofdmarketing, Breman

Cloetta

De medewerkers zijn allemaal erg servicegericht en denken ook aan de kleine extraatjes. De catering van de coffee breaks en lunch waren uitstekend, vanuit de bezoekers heb ik vele complimenten in ontvangst mogen nemen.
— Mascha van der Gouw - management assistent

Koers

Ik wist al dat de locatie top was, dus ben weer zeer tevreden. Kom graag weer eens terug. Bedankt voor de goede zorgen!
— Francier Bazelier, oprichter Koers Bedrijfspsychologie & Mede-eigenaar KICK Organsisatiegroei

MPI

MindCenter is de perfecte locatie!
— MPI

Uneto-Vni

Ik ben een warhoofd, maar MindCenter schept weer structuur!
— Marieke Boele - branchemanager

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.