Route

Nicole Couwenberg, Marketing Executive Nuvias Benelux

Nuvias over MindCenter

Nicole Couwenberg organiseert namens Nuvias voor de tweede keer de Benelux Xperience Day. De vragen die in het MindCenter centraal stonden waren: Hoe kan ik mijn netwerk op een efficiënte manier beschermen tegen bedreigingen? Hoe beveilig ik de toegang tot mijn netwerk? Hoe weet ik wat er zich werkelijk afspeelt binnen mijn netwerk?

De aankondiging van ons evenement in en om de locatie was een mooie touch!

Met Nicole hebben we teruggeblikt op de voorbereidingen van deze bijeenkomst en de Xperience Day. Ze laat graag haar mening weten: Tijdens de voorbereidingen was alles in drie gesprekken geregeld, lekker efficiënt. Op de website is een handig overzicht te vinden en met een plattegrond van alle ruimtes, erg gemakkelijk voor de voorbereiding. Op het evenement waren de medewerkster(s) direct behulpzaam, vriendelijk en open voor request, ook de kleine contact momenten worden zeer gewaardeerd. De benodigde audiovisuele faciliteiten waren prima geregeld. Het grote LED scherm in het MindPlaza was een aangename extra service.

 

 

Meer reviews

Stedin

Het is prettig dat de expertise van het MindCenter er voor zorgt dat je een evenement nét dat beetje extra kan geven waardoor het hele evenement naar een hoger plan getild wordt.
— Dorien Janssen- Human factor specialist

KPN

Als je op zoek bent naar een professionele inspirerende locatie die uitlokt om alles ook net even anders te doen dan is MindCenter de perfecte locatie!
— Bart Verhoeks, Distributie manager lokale kanalen en specials

BAM

Tijdens de bijeenkomst was niets jullie te veel. Door iedereen werd goed meegedacht en meegeholpen. Heel waardevol en iedereen loopt met een glimlach. Goede ''in house'' technische ondersteuning, snel beschikbaar wanneer hulp benodigd is en extra materiaal staat snel klaar.
— Ilona Landman - Office Assistant

Sprankel & Co

Mijn persoonlijke contactpersoon was het hele voortraject en tijdens het event ons aanspreekpunt en was altijd heel toegankelijk en vooral heel meedenkend.
— Jurriaan Dolman - Independent trainer/consultant

Breman

Alle collega's denken graag mee waar mogelijk en ze zijn flexibel, proactief & hulpvaardig. Alles was keurig optijd geregeld en werden door het MindCenter goed geholpen met aansluiten/klaarzetten.
— Rinske Tolsma, Hoofdmarketing, Breman

Cloetta

De medewerkers zijn allemaal erg servicegericht en denken ook aan de kleine extraatjes. De catering van de coffee breaks en lunch waren uitstekend, vanuit de bezoekers heb ik vele complimenten in ontvangst mogen nemen.
— Mascha van der Gouw - management assistent

KWH

De diversiteit in de MindStudio's  is zo groot dat je in elke ruimte opnieuw geïnspireerd wordt! En er is overal kwalitatief erg goede apparatuur aanwezig.
— Hester Lagemann - officemanager

Koers

Ik wist al dat de locatie top was, dus ben weer zeer tevreden. Kom graag weer eens terug. Bedankt voor de goede zorgen!
— Francier Bazelier, oprichter Koers Bedrijfspsychologie & Mede-eigenaar KICK Organsisatiegroei

MPI

MindCenter is de perfecte locatie!
— MPI

Uneto-Vni

Ik ben een warhoofd, maar MindCenter schept weer structuur!
— Marieke Boele - branchemanager

Portaal

MindCenter is de perfecte locatie!
— Portaal

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.