Route

OVER MINDCENTER
BUSINESS
SPIRITUALITEIT

MindCenter was voorheen een fysieke locatie met diverse ruimten voor bijeenkomsten. Vanaf 2021 is de vaste locatie afgestoten en biedt MindCenter inspirerende workshops en bijeenkomsten aan op diverse locaties in het land, vaak naar keuze van de opdrachtgever.

Over MindCenter

MindCenter is een initiatief van oprichter Jeroen van der Sluis en zijn partner Agnes Geense. In de Corona periode hebben zij besloten de fysieke locatie voor bijeenkomsten los te laten en alleen nog bezig te gaan met inspirerende zakelijke bijeenkomsten en coaching in de natuur of op een locatie naar keuze.

Betekenis logo

Het logo van MindCenter is afgeleid van een Oosterse Torii. Een poort van overgang naar een nieuwe omgeving, een nieuwe gewaarwording. Laat oude patronen achter je en laat je inspireren. Sta open voor een nieuwe kijk op zaken.

Historie

MindCenter is ontstaan in 2011 als een fysieke locatie voor zakelijke bijeenkomsten. Geen standaard vergaderingen maar speciale bijeenkomsten voor creatie en change management. Inspirerende ruimten zonder tafels voor 15 tot 150 personen. Onze slogan is altijd geweest 'Other Focus, Better Results'.

Door de Corona crisis maatregelen is MindCenter in 2020 gestopt als fysieke locatie voor zakelijke bijeenkomsten. Vanaf 2021 is de vaste locatie afgestoten en biedt MindCenter haar diensten aan op diverse locaties in het land naar keuze van de opdrachtgever.

 

Over Jeroen van der Sluis

Mensen zien mij als een geboren ondernemer. Vanaf mijn 12e samen met mijn broer een handeltje in cassettebandjes, vanaf mijn 18e een bedrijf en vanaf mijn 20e personeel waarmee ik diverse leuke bedrijven heb mogen creëren en sturen. Van handel naar Internet, van Internet naar spreker, coach en het organiseren van zakelijke bijeenkomsten.

In 2020 gestopt met de evenementenlocatie vanwege de Corona maatregelen, in 2021 bedrijfspand losgelaten en een verdiende sabbatical in 2022.

Didgeridoo

De afgelopen paar jaar heb ik wat meer tijd besteed aan mijn Didgeridoo hobby en heb ik samen met mijn partner Agnes geïnvesteerd in de natuur (bos). Inmiddels geef ik les in didgeridoo en geef ik workshops voor bedrijven met als thema 'persoonlijk leiderschap'.

Natuur

Het bos stellen wij beschikbaar voor speciale bijeenkomsten. Het is ongelofelijk wat de ruwe natuur met je doet. Antwoorden komen op vragen waarvan je niet eens wist dat je ze had. Onder de naam Forest Quest organiseer en faciliteer ik zakelijke bijeenkomsten. Dus nu zonder pand, op een ultieme locatie. De vormen zullen als vanzelf ontstaan. Ik ben er helemaal klaar voor.

    Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.