Route

Meerdaagse Bijeenkomst

Locatie voor evenementen en congressen met hotels nabij

Bent u op zoek naar een inspirerende locatie voor een meerdaagse bijeenkomst? MindCenter is een unieke locatie voor bijeenkomsten tussen de 50 en 150 gasten. Met diverse hotels in de buurt is overnachten comfortabel en eenvoudig. Onze locatie is exclusief beschikbaar en wij denken graag mee over de kleine details voor een groot succes.

Unieke locatie in Utrecht

Zodra je tijdens een evenement een stap over de drempel van onze locatie zet, waan je je in een aparte omgeving. Dikke scheve muren, studio’s, etalages, daglicht van boven, een vloer van los liggende houten blokjes, alles wordt anders in onze bijzondere evenementenlocatie. Een centraal ontmoetingsplein met eromheen zeven subruimten. Een grote interactieve plenaire zaal en twee bijzondere zalen voor inspirerend vergaderen maken onze evenementenlocatie multifunctioneel.

 

 

Wij maken het verschil door....

  • Een andere focus op details: een uniek ontvangstplein met inspirerende workshop ruimtes en een congreszaal, speciaal opgezet voor interactie en verbinding met publiek.
  • Perfecte faciliteiten: professionele apparatuur om uw congres tot een succes te maken en snel internet in het gehele pand.
  • Dagverse producten: gezonde gerechten met verse ingrediënten. Heerlijk eten en drinken waarbij je actief blijft en de bekende dips voorkomt.
  • Centrale ligging: centraal gelegen in Utrecht tussen de hoofd snelwegen van Nederland (A2, A27, A12 en A15) en daarmee uitstekend bereikbaar.
  • Flexibele arrangementen: arrangementen met veel ruimte voor persoonlijke wensen en flexibel aan te passen per budget.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bij MindCenter bieden wij verschillende mogelijkheden om jouw evenement tot een succes te maken. Lees op deze pagina meer over de mogelijkheden of neem gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen
Onze 7 gebieden

Centraal plein

Ontmoetingsplein Mindplaza is het ‘kloppend hart’ van onze evenementenlocatie in Utrecht. Dit centrale plein met leuke doorkijkjes naar de eromheen gelegen zeven workshop ruimtes maakt je nieuwsgierig en zorgt voor een levendige sfeer. Ideaal voor ontvangst, pauzes, lunch, een afsluitende borrel of diner.

verder lezen

Workshop ruimtes

De zeven inspirerende subruimten om het plein zijn afgestemd om een groep tussen 50 en 150 personen te verdelen en te rouleren. Elke subruimte heeft zijn eigen sfeer en zitmeubelen en staat direct in verbinding met het plein. Ze maken uw zakelijke bijeenkomst uniek, effectief en onvergetelijk.

verder lezen

Grote Interactieve Zaal

Onze grote plenaire zaal “Open Your Mind” maakt uw zakelijke bijeenkomst compleet. Presentaties tot 150 personen komen binnen in deze industriële zaal waar interacties als vanzelf ontstaan. Door moderne techniek en persoonlijke ondersteuning voelen sprekers zich thuis.

verder lezen

Vergaderruimtes

Speciaal voor de kleinere bijeenkomsten, vergaderingen en trainingen bieden wij twee luxe vergaderruimten aan. Met een eigen ingang en veel privacy. De zalen verschillen van grootte en zijn verbonden met elkaar. Ideaal om los te huren of te combineren met andere MindCenter ruimtes.

verder lezen

Didgeridoo workshops

Het ideale teamuitje. Leiderschap over jezelf. Durf los te laten. Vernieuwend, losmakend en verbindend. Voor de meeste onbekend terrein. Iedereen gaat “aan” op het geluid, de trillingen en de eigen succes ervaring.

verder lezen

Zakelijk bosbaden

Een dag of dagdeel met collega's het bos in. Als vanzelf lossen lastige vraagstukken op. Stoppen met iedere vorm van aangeleerd gedrag, zodat je weer contact kunt maken met je ware zelf. Laat ongebaande paden toegankelijk worden.

verder lezen

Paul de Blot inspiratie avonden

Elke eerste maandag van de maand is er een Paul de Blot inspiratie bijeenkomst op Nyenrode. Een interactieve inspiratieavond met gastsprekers in de geest van Paul de Blot en nieuwe invalshoeken.

verder lezen

Onze faciliteiten bij een meerdaagse bijeenkomst

Overnachting mogelijkheden

Binnen enkele minuten rijden bevinden zich diverse overnachtingsmogelijkheden in Vianen, Nieuwegein en omstreken.

Hotel Van der Valk Vianen heeft luxueuze en ruime kamers en zijn voorzien van alle gemakken. Fletcher Hotel Nieuwegein is een luxe en modern hotel met diverse hotelfaciliteiten.

Ontzorging in techniek

Tijdens de voorbereidingen zal onze technicus u helpen met het aansluiten van de laptops in het MindStudio’s en het sound checken in de plenaire zaal Open Your Mind. Als er meerdere sprekers zullen zijn in een plenaire sessie, dan adviseren wij technische ondersteuning. Een technische collega helpt u graag met zaken als de wissel van Powerpoints of laptops, het instarten van filmpjes en geluid, het eventueel wisselen van microfoon.

Dagverse producten

Wij werken met lokale cateraars. Smaakvolle lekkernijen, lunches, borrels en diners met dagverse producten en zonder E-nummers.

Bij elke bijeenkomst verzorgen we een cateringarrangement op maat. Extra gezond, extra tussendoortje of 100% vegetarisch, we denken graag met jullie mee.

150 gratis parkeerplaatsen

Rondom het MindCenter bevinden zich 150 (gratis) parkeerplaatsen. Vanaf 15 gasten bieden wij onze vriendelijke parkeerbegeleiding aan voor een gestructureerde aankomst bij het MindCenter.

Waarom uw Evenement op onze locatie in Utrecht?

Breakout rooms met korte afstanden tussen zalen

Dé zeven unieke MindStudio's liggen gevestigd aan het centrale ontmoetingsplein MindPlaza. Geef een seintje met de gong en binnen enkele minuten is iedereen gewisseld.

Elk event een persoonlijke touch

Een event groot of klein? Wij zorgen dat we persoonlijk zijn! Wij verspreiden het programma over de locatie, verzorgen eventueel een branding nummer bij elke wissel en laten graag jullie logo of beeldmerk van de dag regelmatig terug komen op de locatie.

Exclusief op de evenementenlocatie

Een relatiedag, klantendag, meerdaagse bijeenkomst, congres of een heel ander event? Vanaf 50 personen garanderen wij de exclusiviteit voor uw evenement.

Gehele bijeenkomst een eigen contactpersoon

Margaret en Monique bespreken graag uw wensen van de bijeenkomst, waarna u een passend voorstel zal ontvangen. Tijdens het event zijn de Event Managers aanwezig om alles soepel te laten verlopen en de laatste onverwachtse wensen alsnog te verzorgen. Oftewel van A-Z één en dezelfde contactpersoon.

Meerdaagse Bijeenkomst

Benieuwd hoe een bijeenkomst eruit kan zien op onze unieke evenementenlocatie? Bekijk hier de aftermovie van Stedin.

    Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.