Route

Nieuws & inspiratie

Bekijk hier onze nieuwsartikelen en de laatste trends en tips!

“Other focus” op eindejaars bijeenkomsten

MindCenter biedt een “hapklaar” eindejaar event inclusief passende MindF*ck workshop om lachend het nieuwe jaar tegemoet te zien.

Jeroen van der Sluis: wat in de kop zit ...

Als iemand op z’n twaalfde al met groot succes op het schoolplein cassettebandjes van de Top-40 verkoopt, dan weet je: dit is een geboren ondernemer. We hebben het over Jeroen van der Sluis, manager/eigenaar van het MindCenter Vianen.

De NLP 20 minuten van aandacht

De flow waarin een groep verkeert tijdens een brainstormsessie is erg belangrijk. De tijd is één van de belangrijkste externe factoren. Let op de NLP 20 minuten!

Mindmapping

Mindmapping is gebaseerd op gezamenlijk visualiseren van ideeën, inzichten, meningen en argumenten. We gaan in op de werkwijze en op de psychologie achter mindmapping (Radiant Thinking).


Brainstormen: het succes van de ruimtes

Een effectieve brainstorm sessie met 50 tot 150 personen. Het lijkt zo eenvoudig. Hoe belangrijk zijn de details van de ruimtes voor het succes?

Brainstorm Technieken

Om het maximale resultaat uit een brainstormsessie te halen, bestaan er verschillende brainstormtechnieken. In dit artikel gaan wij in op de meest effectieve en succesvol gebleken brainstormtechnieken.

Jeroen van der Sluis: ‘Kies en word gekozen’

Zet de ladder tegen de juiste boom en wil niet uit alle bomen tegelijk plukken. Vooral in de evenementenbranche valt mij nu op dat bedrijven het zwaar krijgen omdat er niet gekozen wordt.

Escape room op locatie

MindCenter bleek een ideale Escape room locatie in Utrecht te zijn tijdens het Waterstaat Young event met als thema “Welcome to Your future!”.


Sponsoring Regionale Voorleeswedstrijd

MindCenter opent haar MVO deuren voor 135 kinderen van de groepen 7 en 8 voor de Regionale Voorleeswedstrijd. Wat een gezellige drukte en energie!

    Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.