Route

“Other focus” op eindejaars bijeenkomsten

MindCenter biedt een “hapklaar” eindejaars event inclusief passende MindF*ck workshop om lachend het nieuwe jaar tegemoet te zien.

We kennen ze allemaal wel. De standaard eindejaarsbijeenkomsten, kerstborrels of nieuwjaarsrecepties. Meestal staan ze al ver van tevoren in de agenda. Juist in de periode die bekend staat als hectisch, afronden en afsluiten. Alleen is daarbij de vraag; is een standaard borrel goed genoeg? Of is er eenvoudig veel meer uit te halen? Hoe zorg je er nu voor dat iets wat je organiseert écht blijft hangen?

Evenementenlocatie MindCenter, opvallend door het anders denken, biedt een kant en klare oplossing om met nieuwe inspiratie 2019 tegemoet te zien. Gericht op verbinding, humor, warmte en een bijzondere sfeer.

Ongedwongen & gezellig

Medewerkers worden in de loop van de middag in een ongedwongen sfeer ontvangen op het centrale MindPlaza (tot 150 personen). Even informeel aankomen voordat het management zijn woordje doet. Dit hoeft echt niet lang te zijn om een pakkende boodschap achter te laten. Niet langer dan de magische 20 minuten!

Hilarische workshops

Vervolgens rolt de groep in hilarische workshops waarbij ook de vele MindCenter subruimtes worden gebruikt. Informele MindF*ck workshops met een boodschap, geschikt voor iedere laag binnen het bedrijf. Afhankelijk van de groep en beschikbaarheid biedt MindCenter diverse keuzes. Denk aan Escape rooms, lach- en mopper workshops en een Afrikaans drum spektakel. Margaret en Monique van het MindCenter helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes. Ook eigen invulling hierin is mogelijk. Een gegarandeerd succes.

Walking dinner of uitgebreide borrel

Als iedereen is uitgelachen is het tijd voor een heerlijk walking dinner of uitgebreide borrel (keuze). De MindCenter crew verzorgt hierbij een mooi glas champagne om het oude jaar af te sluiten en het nieuwe jaar in te luiden.

Na de files kan iedereen met een goed gevulde maag weer naar huis. MindCenter laat u graag ervaren wat zij bedoelen met “Other focus… Beter results”. Dus check de beschikbaarheid en feel free to open your mind!

Todo's voor het bedrijf:

  • Management dankwoord van max. 20 minuten
  • Check beschikbaarheid MindCenter (dec & jan)
  • Keuze maken workshop
  • Keuze maken walking dinner / uitgebreide borrel

 

Beoogt resultaat:

  • Informeel samenzijn zonder opgelegd gevoel
  • Lachspieren zijn los
  • Mensen gaan het nieuwe jaar in met “good company feeling”
  • Gevoel van iets ontvangen overheerst
  • Management is relaxt omdat alles geregeld is door locatie
  • Gasten hopen er volgend jaar weer bij te mogen zijn

Categorieën

Nieuws & Inspiratie

Over MindCenter

MindCenter is een evenementenlocatie in Utrecht voor bijeenkomsten tot circa 150 personen. In het MindCenter is alles net even anders dan je gewend bent. Niet om het anders zijn, maar omdat wij vinden dat een andere aanpak vaak leidt tot betere resultaten.

Bekijk onze ruimtes

Onze 4 gebieden

Meer Nieuws & Inspiratie

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.