Route

Escape room op locatie

MindCenter bleek een ideale Escape room locatie in Utrecht te zijn tijdens het Waterstaat Young event met als thema “Welcome to Your future!”.

Escape rooms of ook wel break-out-rooms zijn hot. Overal duiken ze op in Nederland, niet alleen in Utrecht. Zij bieden een modern alternatief voor een bedrijfsuitje als bijvoorbeeld lasergamen, survival, karten, etc. Met groepen tegen elkaar ontsnappen uit een ruimte door slim opdrachten met elkaar uit te voeren, te puzzelen en vooral de brains met elkaar samen te laten werken. Succes verzekerd.

Voor Rijkswaterstaat was MindCenter voor het eerst ingezet als break-out-room locatie. In samenwerking met het bedrijf Escape room op locatie werden de MindStudio’s gebruikt als ware ontsnappingskamers. En met succes. Omdat elke MindStudio al anders van vorm is met een eigen thema, ontstonden leuke extra’s. Zo werden in MindStudio Old School oude typemachines onderzoek en oude telefoons getest. In Skills werd de MindMap wall per plaat in de rook onderzocht. Uiteindelijk ging het om de materialen die waren ingebracht.

Joris – Escaperoom-op-locatie:
“Wij vonden de samenwerking met het personeel van het Mindcenter vooraf, tijdens en na de escape room activiteit erg prettig. Ze stonden overal voor open en dachten ook mee waar nodig. De ruimtes zijn sfeervol ingericht en voor allerlei doeleinden geschikt, het bleken dan ook ideale ruimtes te zijn voor het opzetten van 6 escape rooms. Samen met Mindcenter hebben we een mooie dag kunnen organiseren voor Rijkswaterstaat.”

Categorieën

Nieuws & Inspiratie
×

Succesvol brainstormen, hoe doe je dat? Wij delen graag onze ervaringen.

Verder lezen

Meer Nieuws & Inspiratie

    Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.