Route

Sponsoring Regionale Voorleeswedstrijd

Vandaag opende MindCenter haar MVO deuren voor 135 kinderen van de groep 7 en 8 voor de Regionale Voorleeswedstrijd. Een gezellige drukte en energie!

Deal Beursvloer Vianen

Via een "deal" vanuit Beursvloer Vianen ontving het MindCenter een paar duizend afgeschreven boeken van Bibliotheek Lek & IJssel om een inspiratiewand te creëren (dat is overigens aardig gelukt in workshop ruimte Talent).  In ruil hiervoor werd door het MindCenter een bijeenkomst gesponsord. In dit geval kozen de regionale bibliotheken voor de Regionale Voorleeswedstrijd.

Voorleeswedstrijd_MindCenter_Prijsuitreiking

Kort verslag Margaret (Eventmanager MindCenter)

"Voor de Regionale Voorleeswedstrijd mochten de kinderen en begeleiders gebruik maken van onze Open Your Mind zaal op de eerste verdieping. Iedereen was muisstil toen Tess begon met voorlezen. Olga, Myron, Aylina en Isa volgden waarna de Jury in beraad ging. Maar wat duurt wachten lang! In het MindPlaza was de spanning voelbaar en werd er voor iedereen hard gejuicht en werden spandoeken omhooggehouden. Daar kwam de Jury. Wederom werd iedereen stil en was de spanning voelbaar. Een unanieme uitslag: Myron van de Wiekslag uit Vianen is de winnaar van de voorleeswedstrijd. Hard applaus en een hoop blije gezichten volgde! Wat een leuke en gezellige ochtend in het MindCenter."

Categorieën

Nieuws & Inspiratie
×

Succesvol brainstormen, hoe doe je dat? Wij delen graag onze ervaringen.

Verder lezen

Meer Nieuws & Inspiratie

    Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.