Route

Bijzondere evenementenlocatie

Centraal gelegen een bijzondere evenementenlocatie

Ben je op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie die net even anders is dan je gewend bent? Dan is het MindCenter een uitstekende keuze. MindCenter is een inspirerende en unieke evenementenlocatie in Utrecht voor bijeenkomsten tot 150 personen. Ontdek hoe wij het verschil maken en bijeenkomsten omtoveren tot een onvergetelijke ervaring.

Het is niet altijd even makkelijk om een bijzondere evenementenlocatie te vinden in het midden van het land waarbij het gebouw, de ruimte en decor bijdragen aan een inspirerende ervaring voor deelnemers. Te vaak worden bijeenkomsten gehouden in stoffige, grijze zalen die weinig bijdragen aan ‘het effect op onze mind’ en de mate waarin we geïnspireerd worden tijdens het event.
MindCenter doet dit anders. MindCenter gelooft in het bijdragen aan een open mind door middel van ruimte en inrichting.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bij MindCenter bieden wij verschillende mogelijkheden om jouw evenement tot een succes te maken. Lees op deze pagina meer over de mogelijkheden of neem gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen

Bijzondere evenementenlocatie in Utrecht

Zodra je tijdens een evenement een stap over de drempel van onze locatie zet, waan je je in een aparte omgeving. Dikke scheve muren, studio’s, etalages, daglicht van boven, een vloer van los liggende houten blokjes, alles wordt anders in onze bijzondere evenementenlocatie. Een centraal ontmoetingsplein met eromheen zeven subruimten. Een grote interactieve plenaire zaal en twee bijzondere zalen voor inspirerend vergaderen maken onze unieke evenementenlocatie multifunctioneel.

In onze bijzondere evenementenlocatie hebben wij een grote congreszaal met de naam “Open Your Mind.” Deze zaal is opgezet om grote groepen plenair te inspireren. Juist bij een congres waar doorgaans slechts in één richting wordt gecommuniceerd draagt deze opstelling bij aan een actieve manier van deelname, inspiratie en een ‘open mind’.

MindCenter is een bijzondere evenementenlocatie in Utrecht die het verschil maakt door:

  • Een andere focus op details: een uniek ontvangstplein met inspirerende workshop ruimten en een congreszaal, speciaal opgezet voor interactie en verbinding met publiek.
  • Perfecte faciliteiten: professionele apparatuur om uw congres tot een succes te maken en snel internet in het gehele pand.
  • Verse catering op maat: gezonde gerechten met verse ingrediënten en heerlijk eten en drinken waarbij je actief blijft en de bekende dips voorkomt.
  • Centrale ligging: centraal gelegen in Utrecht tussen de hoofd snelwegen van Nederland (A2, A27, A12 en A15) en daarmee uitstekend bereikbaar.
  • Flexibele arrangementen: arrangementen met veel ruimte voor persoonlijke wensen en flexibel aan te passen per budget.
Hackathon Utrecht locatie

Na iedere bijeenkomst geïnspireerd naar huis

Dat is waar we het voor doen. Onze gehele locatie, team en faciliteiten zijn ontworpen met de missie om met ieder congres of evenement een ‘open mind’ te stimuleren bij de deelnemers. Want alleen wanneer je open staat voor nieuwe ideeën, ben je in staat om doorbraken te forceren in persoonlijke en zakelijke groei. Dat is ook direct de belofte die we je willen doen wanneer je besluit bij ons een congres te houden: geïnspireerde deelnemers en een geslaagde dag waar men het nog lang over zal hebben.

Geïnteresseerd?

Heb je vragen over onze bijzondere evenementenlocatie in Utrecht of wil je meer weten over de mogelijkheden en beschikbaarheid van ruimtes? Bel ons voor meer informatie via 0347-322444.

Check beschikbaarheid Offerte aanvragen

Indeling evenementenlocatie

Het hart van deze bijzondere evenementenlocatie bestaat uit een centraal ontmoetingsplein MindPlaza, met daaromheen zeven inspirerende break-out zalen. Elk met zijn eigen thema. Van een "Old School" tot om een echt haardvuur. Verder onder andere een grote “Open Your Mind” zaal, geschikt voor 150-185 personen in theater opstelling.

Voor de kleinere bijeenkomsten zijn er nog twee bijzondere ruimtes om inspirerend te vergaderen. Fijne ruimten met natuurlijke materialen (o.a. muren van leem) voor een kleine vergadering vanaf 6 personen tot een presentatie voor ongeveer 40 personen.

MindCenter de locatie voor jouw evenement?

Met ruimtes van ‘groot tot klein’ en van ‘zakelijk tot creatief’ is MindCenter een multifunctionele en bijzondere evenementenlocatie. Bovendien is de ligging in provincie Utrecht, centraal in het midden van het land en 5 min. van de snelwegen A2 en A27, zeer aantrekkelijk voor landelijke evenementen.

MindCenter is flexibel en veelzijdig. Niet alleen als centrale evenementenlocatie in Utrecht, maar ook als bijzondere vergaderlocatie of inspirerende congreslocatie.

Ook culinair word je op onze locatie verrast met afwisselend “MindFood” en wordt bijvoorbeeld een after-lunch dip voorkomen. “Feed your mind, mind your food...!”

Hackathon Utrecht locatie

Other focus, better results

Elke ruimte binnen de bijzondere evenementenlocatie zorgt voor een eigen beleving door het formaat en de inrichting. Van creatieve tekentafels tot een ambilight zaal, van moderne LED schermen tot ouderwets schoolbord. Het motto van MindCenter is dan ook “Other focus, better results”.

"Are you ready to open your mind?"

Wij werken onder andere voor

    Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.