Route

De vergader ruimtes

Ben je op zoek naar inspirerende vergaderruimtes in Utrecht? Dan bieden onze vergaderruimten "Meeting Minds" alles wat je nodig hebt. De twee tegenover elkaar liggende vergaderruimten zijn gelegen op de eerste verdieping. Gescheiden door een fly-over trappenhuis waardoor je gemakkelijk van de ene vergaderruimte naar de andere vergaderruimte loopt. Ideale zalen voor een inspirerende dag vergaderen, als trainingsruimte, cursusruimte of workshopruimte.

Over de Vergaderruimtes

De twee vergaderruimtes “Meeting Minds” zijn ideaal voor inspirerende vergaderingen en trainingen. Wij bieden met deze twee vergaderruimtes een goede reden om buiten de deur te vergaderen. Ideaal voor een brainstorm, training of heisessie of uiteraard een normale vergadering. 

De twee sfeervolle zalen met ademende muren, een echte boom en een vloer van zuiver wol liggen vrijwel aan elkaar. Hierdoor leent de combinatie van deze twee vergaderruimtes zich perfect voor afzonderlijke ontvangst, pauzes, lunch en break-out bij vergaderingen.

Vergaderruimte Groot (Meeting Minds 1)

Meeting Minds 1 is de grotere van de twee vergaderruimten en biedt een unieke setting voor vergaderingen tot zo’n 25 personen in een kring opstelling. Voor een plenaire vergadering is er ruimte tot ongeveer 50 personen. Deze ruimte voor vergaderen is ook in te richten met tafels waardoor uniek als cursusruimte of examen.

Vergaderruimte Klein (Meeting Minds 2)

De naastgelegen kleinere vergaderruimte Meeting Minds 2 biedt een ideale setting voor een groep tot ongeveer 12 personen in een vergader of kring opstelling.

Quickfacts

  • Natuurlijke materialen
  • Geïnspireerd vergaderen
  • 2 zalen te combineren
  • 78 m2 & 55 m2

Perfect voor bijvoorbeeld

CursusExamenGrote vergaderingTrainingWorkshop

De Vergaderruimtes

Onderstaand vind je meer details van vergaderruimte Meeting Minds 1 (groot) en vergaderruimte Meeting Minds 2 (klein).

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.