Route

Plein & Workshop ruimtes

Het Mindplaza is het ‘kloppend hart’ van het MindCenter. Dit centrale ontmoetingsplein met leuke doorkijkjes naar de eromheen gelegen zeven workshop ruimtes maakt je nieuwsgierig en zorgt voor een levendige sfeer. Elke workshop ruimte heeft zicht op en is verbonden met het MindPlaza.

Over het ontmoetingsplein MindPlaza

Als je het MindPlaza binnen loopt word je direct verrast door het zacht tikkende geluid van de kleine hardhouten blokjes op de vloer. Indrukwekkende muren, rustgevende kleuren en inspirerende doorkijk vensters maken het plaza tot een unieke ervaring. Compleet uit je normale omgeving en toch vertrouwd en op je gemak. 

Na de inloop en ontvangst tot 150 personen blijft het MindPlaza doorgaans centraal staan voor pauzes, lunch, borrel of diner en afsluiting van een bijeenkomst. Vanuit het MindPlaza kunnen de deelnemers gebruik maken van de grote plenaire zaal of verdeeld worden in de omliggende MindStudio's.

Voor bijeenkomsten tot 50 personen is het MindPlaza ook geschikt om een plenair programma te volgen. Met of zonder gebruik van de omliggende MindStudio's.

Quickfacts

  • Geschikt voor 15-150 personen
  • Voorzien van beeld- en geluidsapparatuur
  • 7 Subruimtes
  • Gezellige ongedwongen sfeer

Perfect voor bijvoorbeeld

Meerdaagse bijeenkomstPresentatieSeminarTrainingWorkshop

De workshop ruimtes

De zeven workshop ruimtes liggen rondom het MindPlaza en zijn allen verschillend qua afmeting en inrichting. Een workshop ruimte heeft een gemiddelde afmeting van 35 m2 en elke ruimte is te voorzien van gewenste presentatiematerialen en apparatuur. De diverse soorten zitmaterialen zijn inbegrepen waardoor elke workshop zijn eigen karakter heeft. Het zitmateriaal is bewust gekozen. Meer hierover op de onderstaande pagina's van de individuele workshop ruimtes.

 

Opstellingen kunnen geheel naar keuze gemaakt worden in de workshop ruimtes. Dat maakt de ruimtes geschikt voor vele doeleinden. Denk hierbij aan een creatieve workshop, brainstorm sessie, interactieve training, productpresentatie, etc. Ook omgebouwd tot "escape rooms" zijn de workshop ruimtes effectief, waarbij deelnemers tegen elkaar strijden om als eerste uit de ruimte te ontsnappen. Alle workshop ruimtes zijn uniek en verbonden met het centrale ontmoetingsplein MindPlaza.

Kom eens binnenkijken

Je kunt door het gehele MindCenter in 3D rond wandelen. Klik op de pijlen in de bijgaande 360 graden tool. Voor een grote weergave klik je hieronder op de knop.

Grote weergave

Extra informatie

Audio Visueel

Het MindPlaza beschikt standaard over een centraal scherm voor beeld en geluid. Met onze of uw eigen laptop ideaal voor een welkom scherm of presentatie. In elke MindStudio kunnen wij op aanvraag professionele LCD/LED schermen plaatsen.

WiFi en Sprekers internet 

Het gehele MindCenter is voorzien van een gratis WiFi gasten netwerk. Voor sprekers is een speciaal WiFi netwerk beschikbaar met hoge prioriteit.

Diverse lichtbronnen

Zowel het MindPlaza als elke MindStudio wordt gevoed door één of meerdere natuurlijke lichtbronnen van bovenaf. Daarnaast is het MindPlaza ingericht met theater verlichting en is elke MindStudio voorzien van heldere downlight kunstverlichting.

Kosten en voorwaarden

Het MindPlaza kan zowel los als in combinatie met de MindStudio's per dagdeel worden gereserveerd. De MindStudio's dienen minimaal per twee stuks voor twee dagdelen afgenomen te worden. Controleer onze beschikbaarheid onderaan deze pagina.