Route

Workshop ruimtes

De zeven creatieve workshop ruimten zijn afgestemd om een groep tot 150 personen eenvoudig te verdelen en te rouleren. Elke subruimte heeft zijn eigen sfeer en staat direct in verbinding met het plein.

De workshop ruimtes

De workshop ruimtes

De zeven workshop ruimtes liggen rondom het MindPlaza en zijn allen verschillend qua afmeting en inrichting. Een workshop ruimte heeft een gemiddelde afmeting van 35 m2 en elke ruimte is te voorzien van gewenste presentatiematerialen en apparatuur. De diverse soorten zitmaterialen zijn inbegrepen waardoor elke workshop zijn eigen karakter heeft. Het zitmateriaal is bewust gekozen. Meer hierover op de onderstaande pagina's van de individuele workshop ruimtes.

Opstellingen kunnen geheel naar keuze gemaakt worden in de workshop ruimtes. Dat maakt de ruimtes geschikt voor vele doeleinden. Denk hierbij aan een creatieve workshop, brainstorm sessie, interactieve training, productpresentatie, etc. Ook omgebouwd tot "escape rooms" zijn de workshop ruimtes effectief, waarbij deelnemers tegen elkaar strijden om als eerste uit de ruimte te ontsnappen. Alle workshop ruimtes zijn uniek en verbonden met het centrale ontmoetingsplein MindPlaza.

Quickfacts

  • Geschikt voor 15-150 personen
  • Voorzien van beeld- en geluidsapparatuur
  • 7 Subruimtes
  • Gezellige ongedwongen sfeer

Perfect voor bijvoorbeeld

Meerdaagse bijeenkomstPresentatieSeminarTrainingWorkshop

Kom eens binnenkijken

Je kunt door het gehele MindCenter in 3D rond wandelen. Klik op de pijlen in de bijgaande 360 graden tool. Voor een grote weergave klik je hieronder op de knop.

Grote weergave

Extra informatie

Audio Visueel

Het MindPlaza beschikt standaard over een centraal scherm voor beeld en geluid. Met onze of uw eigen laptop ideaal voor een welkom scherm of presentatie. In elke MindStudio kunnen wij op aanvraag professionele LCD/LED schermen plaatsen.

WiFi en Sprekers internet 

Het gehele MindCenter is voorzien van een gratis WiFi gasten netwerk. Voor sprekers is een speciaal WiFi netwerk beschikbaar met hoge prioriteit.

Diverse lichtbronnen

Zowel het MindPlaza als elke MindStudio wordt gevoed door één of meerdere natuurlijke lichtbronnen van bovenaf. Daarnaast is het MindPlaza ingericht met theater verlichting en is elke MindStudio voorzien van heldere downlight kunstverlichting.

Kosten en voorwaarden

Het MindPlaza kan zowel los als in combinatie met de MindStudio's per dagdeel worden gereserveerd. De MindStudio's dienen minimaal per twee stuks voor twee dagdelen afgenomen te worden. Controleer onze beschikbaarheid onderaan deze pagina.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.