Route

Grote Interactieve Zaal

MindCenter beschikt naast een levendig MindPlaza tevens over een grote zaal genaamd Open Your Mind. De zaal is multifunctioneel binnen het MindCenter. Met een mooie parketvloer en een indrukwekkend groot breedbeeld scherm biedt deze zaal legio aan mogelijkheden.

Over de Open Your Mind zaal

De grote Open Your Mind zaal is gesitueerd op de eerste verdieping en heeft een moderne industriële uitstraling. De zaal is geschikt voor plenaire presentaties tot 150 personen. Een indrukwekkend groot beeldscherm, Bose audio en kleurbeleving.

De zaal is ideaal te combineren met het centrale MindPlaza. Zeker wanneer sessies worden afgewisseld van elkaar of door een lunch worden onderbroken, biedt de combinatie met MindPlaza grote voordelen. Onze Open Your Mind Zaal is direct van buitenaf en ook binnendoor vanuit MindPlaza bereikbaar.

Quickfacts

  • Geschikt tot 150-170 personen
  • Professioneel beeld en geluid
  • Interactie door breedte opstelling
  • 155 m2

Perfect voor bijvoorbeeld

Grote vergaderingMeerdaagse bijeenkomstSeminarTrainingWorkshop

Kom eens binnenkijken

Je kunt door het gehele MindCenter in 3D rond wandelen. Klik op de pijlen in de bijgaande 360 graden tool. Voor een grote weergave klik je hieronder op de knop.

Grote weergave

Onze vier gebieden...

Het Mindcenter bestaat uit vier verschillende gebieden. Het hart wordt gevormd door het centrale ontmoetingsplein MindPlaza en erom heen de zeven workshop ruimtes. Daarnaast een grote plenaire zaal en tot slot de vergaderruimtes.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.