Route

Onze Borrel mogelijkheden

Na elke bijeenkomst past een afsluitende informele borrel. Wij bieden een compleet drankarrangement aangevuld met diverse luxe mini kroketjes tot verrassende amuses op onze etagères.

 

Walking Dinner

Een diner in het MindCenter is altijd aangepast aan de stetting van de dag. Na uw bijeenkomst serveren wij graag een diner met toegevoegde waarde. Een informeel Walking Dinner van hoge kwaliteit waarbij de gezellige sfeer voorop staat en de gasten met elkaar in contact blijven.

Over Walking Dinner

Ons Walking Dinner bestaat uit een aantal kleine gerechten die afwisselend worden uitgeserveerd. Op een informele manier kan iedereen op zijn eigen plek staan of rondlopen. Ideaal voor het uitwisselen van ervaringen of te netwerken. De gerechten en de timing worden afgestemd op de groep. Over de volgorde is net als bij een “sitting” dinner vooraf nagedacht.

Graag stellen wij diverse samenstellingen aan u voor:

Walking Dutch:
• Soep in amuseglaasje
• Romeinse salade met zacht gekookt eitje, gegrilde kip, rode ui, geraspte kaas, grove croutons en ansjovis
• Gerijpte Hollandse biefstuk met rustique frieten en bearnaisesaus
* tweede hoofdgerecht (bijv. vegetarisch) in overleg
• Creme brulee met vanille creme

Walking Chick:
• Soep in amuseglaasje
• Geroosterde feta met gemarineerde pruimtomaten, basilicum en rucola
• BBQ chicken legs met geroosterde bospeen en venkel
* tweede hoofdgerecht (bijv. vegetarisch) in overleg
• Franse citroen meringue met lemon curd

Quickfacts

 • Gezellig en informeel
 • Tot 150 personen
 • Vanaf € 39,50 per persoon

Perfect voor bijvoorbeeld

ConferentieCongresGrote vergaderingMeerdaagse bijeenkomstRelatiedagSeminar

Onderdeel van

Diner

Bekijk ook eens...

Onze Diner Mogelijkheden

Een gezellig Walking Dinner voor 150 personen of liever een live kok in ons MindPlaza? Voor elke soort bijeenkomst inspirerend MindFood. Van uitgebreide bistro buffetten tot kook workshops. Wij gaan mee!

Onze Lunch Mogelijkheden

Staat u wel eens stil bij het belang van een goede lunch tijdens een zakelijke bijeenkomst? MindCenter biedt uitgekiende lunches waarmee de “after-lunch-dip” wordt voorkomen.

Mindstudio Picture This

Standaard ingericht als foto studio met “greenscreen”.

Over Picture This

Deze kleine fotostudio biedt als workshop ruimte plaatst aan ongeveer 12 personen in een kring. Hij bevindt zich bij de ingang van het MindPlaza direct aan de linkerzijde na de garderobe.

Picture This heeft een ideale ligging en setting om direct iets met de gasten te doen, zoals op de foto. Deze studio wordt ook wel eens ingezet als extra ruimte voor een tekenaar, crew, het vullen van goodie bags, etc.

De standaard opstelling heeft een statief en zogenaamd “greenscreen” waarmee achtergronden van foto en video eenvoudig te vervangen zijn. Ook hebben wij op aanvraag een witte achtergrond beschikbaar. U bent vrij in het gebruik van deze ruimte. Ook MindCenter kan desgewenst bepaalde zaken verzorgen.

Onderdeel van

Workshop ruimtes

Quickfacts

 • Multi inzetbaar
 • Fotostudio ter inspiratie
 • 12 houten krukjes

Perfect voor bijvoorbeeld

SeminarTrainingWorkshop

Kom eens binnenkijken

Je kunt door het gehele MindCenter in 3D rond wandelen. Klik op de pijlen in de bijgaande 360 graden tool. Voor een grote weergave klik je hieronder op de knop.

Grote weergave

Wat is een Greenscreen?

Uitleg Green screen

Onze workshop ruimte Picture This is standaard ingericht met een "Green screen". Hiervan kan gratis gebruik gemaakt worden tijdens bijeenkomsten in het MindCenter. Wij geven graag wat meer informatie en uitleg over de mogelijkheden en het gebruik van dit groene foto scherm.

Het idee van een green screen is dat bepaalde kleuren groen (soms ook blauw, blue screen), eenvoudig door computerprogramma’s zijn “weg” te filteren. Als je zoekt via Google op “Gebruik Greenscreen” of “Gebruik Bluescreen” dat vind je tal van toepassingen en oplossingen. Een greenscreen wordt het meest gebruikt om foto's of video's vrij te maken van de achtergrond. 

Gratis green screen foto software

Er zijn diverse greenscreen software programma’s te koop en ook is er gratis software waarmee je de achtergrond van je green screen foto’s kunt vervangen door een andere foto. Zelf vinden wij het erg prettig werken met een oplossing van Apple, namelijk het gratis video edit programma iMovie. Ook is het eenvoudig met de professionele video edit software van Apple "Final Cut Pro".

Video instructie Green screen foto's iMovie

Het is in iMovie heel eenvoudig om green screen foto’s "vrij" te maken en de achtergrond te vervangen. Zie hiervoor de uitleg van iemand op: 

Greenscreen_foto_video_uitleg

Toelichting green screen video uitleg

Volgens bovenstaande uitleg gebruiken wij voor green screen foto's in dat geval dus geen echte video, maar slepen er green screen foto’s in. Je sleept eerst een afbeelding naar de tijdlijn die je als achtergrond wilt. Vervolgens sleep je de gemaakte green screen foto erboven. Dan kies je de optie binnen iMovie (zie bovenstaande instructie video) met de naam “Green/Blue screen”. En klaar. Dan alleen nog je shot exporteren als afbeelding en je hebt je foto. Erg eenvoudig dus.

TIP: Op deze manier kun je dus ook eenvoudig een video interview afnemen voor het green screen waarbij je later de achtergrond vervangt door opnamen van je event. Erg leuk en professioneel.

Andere Mindstudio's

MindPlaza is standaard voorzien van een garderobe direct bij binnenkomst, ruime dubbele toiletten en extra toiletten aan de voorzijde via de loopgang. Klimaatbeheersing vindt plaats door middel van luchtverwarming en airconditioning.MindPlaza is standaard voorzien van een garderobe direct bij binnenkomst, ruime dubbele toiletten en extra toiletten aan de voorzijde via de loopgang. Klimaatbeheersing vindt plaats door middel van luchtverwarming en airconditioning.

Mindstudio Old School

Ouderwetse schoolklas met krijtjes bord, tekentafels en schoolstoelen.

Over Workshop ruimte Old School

Even terug in de tijd... Schrijven met schoolkrijt of presenteren met modern LCD/LED scherm? De keuze is aan jou.

Workshop ruimte Old School is een ruime workshop ruimte. Het schoolbord is verrijdbaar, de tafels opklapbaar en uiteraard verplaatsbaar. Wij beschikken over 30 dezelfde schoolstoelen.

De plateaus aan de wanden inspireren je met “Old School” spullen. Deze plateaus zijn uitstekend te gebruiken om eigen producten te demonstreren. Zie het foto voorbeeld van o.a. ICI Paris.

Onderdeel van

Workshop ruimtes

Quickfacts

 • Waar komen we vandaan...
 • Kant en klare schoolopstelling
 • 30 schoolstoelen

Perfect voor bijvoorbeeld

SeminarTrainingWorkshop

Kom eens binnenkijken

Je kunt door het gehele MindCenter in 3D rond wandelen. Klik op de pijlen in de bijgaande 360 graden tool. Voor een grote weergave klik je hieronder op de knop.

Grote weergave

Andere Mindstudio's

Mindstudio Lounge

Fijne ruimte standaard gevuld met 16 heerlijke lounge stoelen.

Over workshop ruimte Lounge

Workshop ruimte Lounge is standaard voorzien van 16 strandstoelen voor een semi actieve zit. Deelnemers doen het ene been over het andere en luisteren aandachtig. Zijn betrokken en bereid om te delen. Met extra stoelen geschikt tot ongeveer 25 personen.

Van deze ruimte wordt ook vaak tijdens de lunch gebruik gemaakt.

Onderdeel van

Workshop ruimtes

Quickfacts

 • Presentatie, workshop en lunch
 • Semi actieve zithouding
 • 16 loungestoelen

Perfect voor bijvoorbeeld

SeminarTrainingWorkshop

Kom eens binnenkijken

Je kunt door het gehele MindCenter in 3D rond wandelen. Klik op de pijlen in de bijgaande 360 graden tool. Voor een grote weergave klik je hieronder op de knop.

Grote weergave

Andere Mindstudio's

  Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.