Route

Centraal & Bereikbaar

MindCenter is gevestigd in Vianen (Utrecht) aan de Marconiweg. Enkele minuten vanaf twee hoofdsnelwegen van Nederland, de A2 en A27.  Met een bushalte op 250 meter afstand en een rechtstreekse verbinding met Utrecht Centraal, zijn wij zowel per auto als OV uitstekend bereikbaar.

Dagelijks bereikbaar

Vanaf de snelweg rijdt u eerst langs Miele, dan langs de Makro en daarachter bevindt zich de Marconiweg waar MindCenter op nummer 8 gevestigd is. Zie onze routebeschrijving voor details.

Wij zijn op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur zowel per e-mail als telefoon bereikbaar. Uiteraard kunt u ons ook persoonlijk op afspraak bezoeken.

Gratis parkeren

Het MindCenter heeft voor 150 auto's gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Bij een bepaald aantal auto's, bieden wij onze vriendelijke parkeerbegeleiding aan voor een gestructureerde aankomst bij het MindCenter. De kosten hiervoor bedragen 35,00 per uur en worden door ons meegenomen in het voorstel, het parkeren voor (uw) gasten blijft altijd gratis.

MindCenter beschikt over een unieke samenwerking met Makro Vianen waarbij het parkeerdek kan worden ingezet. Deze bevind zich aan de Edisonweg 4. Gasten worden door onze parkeerbegeleiding ontvangen en lopen binnen enkele minuten naar het MindCenter.

Openbaar Vervoer

MindCenter is goed te bereiken via het openbaar vervoer. Vanuit Utrecht rijden er iedere 5 minuten bussen richting de Lekbrug in Vianen waardoor u binnen 20 minuten in Vianen bent.

Vanaf De Lekbrug in Vianen dient u  over te stappen op lijn 44 of lijn 65. Deze staat binnen 5 minuten voor het MindCenter. 

Plan je reis met OV

MindCenter Express

Wanneer u verwacht dat veel van uw gasten reizen met het openbaar vervoer, biedt MindCenter de mogelijkheid om uw gasten vanaf De Lekbrug in Vianen naar het MindCenter te vervoeren. Onze MindCenter Express geeft een persoonlijke touch met minimale wachttijd.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.