Route

Centraal & Bereikbaar

MindCenter is gevestigd in Vianen (Utrecht). Enkele minuten vanaf twee hoofdsnelwegen van Nederland, de A2 en A27.  Met een bushalte op 250 meter afstand en een rechtstreekse verbinding met Utrecht Centraal, zijn wij zowel per auto als OV uitstekend bereikbaar.


Vianen

Vianen
Route beschrijving

Dagelijks bereikbaar

Vanaf de snelweg rijdt u eerst langs Miele, dan langs de Makro en daarachter bevindt zich de Marconiweg waar MindCenter op nummer 8 gevestigd is. Zie onze routebeschrijving voor details.

Wij zijn op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur zowel per e-mail als telefoon bereikbaar. Uiteraard kunt u ons ook persoonlijk op afspraak bezoeken.

Gratis parkeren

Het MindCenter heeft voor 150 auto's gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Bij een bepaald aantal auto's, bieden wij onze vriendelijke parkeerbegeleiding aan voor een gestructureerde aankomst bij het MindCenter. De kosten hiervoor bedragen € 35,00 per uur en worden door ons meegenomen in het voorstel, het parkeren voor (uw) gasten blijft altijd gratis.

MindCenter beschikt over een unieke samenwerking met Makro Vianen waarbij de parkeerstrook kan worden ingezet. Deze bevind zich aan de Edisonweg 4. Gasten worden door onze parkeerbegeleiding ontvangen en lopen binnen enkele minuten naar het MindCenter.

Openbaar Vervoer

MindCenter is goed te bereiken via het openbaar vervoer. Vanuit Utrecht CS vertrekken er iedere 5 minuten bussen naar de Lekbrug in Vianen (busstation). De reisduur is circa 15 minuten.

Vanaf De Lekbrug dient u over te stappen op lijn 65, binnen enkele minuten stapt u uit bij bushalte Lorentzweg. Na 200 meter vindt u rechts het MindCenter.

Plan je reis met OV

MindCenter Express

Wanneer u verwacht dat veel van uw gasten reizen met het openbaar vervoer, biedt het MindCenter graag de mogelijkheid om gebruik te maken van onze persoonlijke pendelservice. De pendeldienst rijdt tussen de Lekbrug in Vianen en het MindCenter. De chauffeur staat graag tijdens de inloop en na de afsluitende borrel één uur voor uw bezoekers klaar.

Onze MindCenter Express geeft een persoonlijke touch met minimale wachttijd.

Toegankelijkheid Mindervaliden

MindCenter is een gastvrije locatie en voor 90% ideaal voor mindervaliden. Er zijn parkeermogelijkheden direct bij onze ‘’Welkom’’ entree. Onze vriendelijke parkeerbegeleiders ontvangen u en indien gewenst helpen ze u graag.

Tijdens de gehele bijeenkomst verlenen wij graag extra persoonlijke service, zoals het uitserveren van koffie/thee en lekkernijen. Het plenaire gedeelte vindt plaats in de Open Your Mind zaal op de 1e verdieping. Helaas beschikken wij niet over een (stoel) lift. Wij verzorgen graag een live stream op de begane grond inclusief beeld en geluid, zodat u de gehele bijeenkomst kunt volgen.

Op de begane grond bevinden zich de MindStudio’s (break-out rooms), deze zijn rolstoel toegankelijk. Tevens is er een mindervalide toilet aanwezig. De ruimte is 2,80 meter diep, 1,25 meter breed en beschikt over een handgreep toiletbeugel aan beide zijde.

Vooraf nemen wij graag persoonlijk contact met u op om uw wensen en eventuele persoonlijke begeleiding te bespreken.

    Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.