Route

Corona Update

Regelgeving vanuit de Overheid

Werkgerelateerde bijeenkomsten kunnen doorgaan tot maximaal 100 personen en wanneer er 1,5 meter afstand tot elkaar kan worden gehouden. Het gaat daarbij om samenkomsten die noodzakelijk zijn voor de continuering van de dagelijkse werkzaamheden van instellingen, bedrijven en andere organisaties.

Bron: Rijksoverheid

Bijeenkomst in het MindCenter

Door het nastreven van alle noodzakelijke maatregelingen kunnen wij het MindCenter heropenen.
Onderstaand een overzicht van onze genomen maatregelen.

Routing

Om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen is er een gedeelte éénrichtingsverkeer. Dit is duidelijk aangegeven door middel van pijlen.

Hygiëne

Op diverse plaatsen in het MindCenter kunt u uw handen desinfecteren. Standaard verzorgen wij de schoonmaak na ieder pauzemoment. Vanaf heden zullen wij extra vaak deze schoonmaak uitvoeren. Ook de deurklinken, trapleuningen en benodigde materialen zullen regelmatig worden gereinigd.

Catering

Tijdens de catering werkzaamheden zullen wij plastic handschoentjes dragen. Het personeel zal ervoor zorgdragen dat de handschoentjes regelmatig vernieuwd worden.

  • Bij het ontvangst en tijdens de pauzemomenten schenkt het MindCenter Team uw koffie/thee voor u in. Samen met een lekkernij kunt u dit zelf van de diverse buffetpunten pakken.
  • Om de 1,5 meter afstand te waarborgen en een rij te voorkomen, verzorgen wij diverse lunchpakketten. Deze zullen aangeboden worden op de buffetpunten.

Ruimte opstellingen tijdens COVID-19

Alle ruimtes hebben momenteel een standaard opstelling, waarbij wij rekening hebben gehouden met de 1,5 meter maatregelingen.

MindPlaza

Picture This (10 personen)

Lounge (9 personen)

Joy

Old School

Verbinding

Talent

Skills

Open Your Mind

Meeting Minds 1

Meeting Minds 2

Only You

    Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.