Route

Branding

Wij promoten graag uw organisatie. Standaard is uw logo of beeldmerk zichtbaar bij aankomst bij het MindCenter. Indien aanwezig hijsen wij uw vlaggen aan de weg en staan wij open voor uw eigen promotiemateriaal. Uw logo op onze gevel zorgt voor een bijzondere ervaring, alsof ons pand bij uw organisatie hoort. Kernwaarden op de muur in het MindPlaza versterken eveneens uw boodschap. Door effectieve inzet binnen ons eigen team, kunnen wij tegen relatief lage kosten dergelijke meerwaarde bieden.

Vlaggenmast

Aan de voorzijde van onze locatie bevinden zich twee vlaggenmasten. Indien er vlaggen aanwezig zijn, hangen wij deze graag voor jullie op. Een leuke persoonlijke touch bij aankomst!

Logo op de buitenmuur

Uw logo gemonteerd op onze gevel zorgt voor een bijzondere ervaring, alsof ons pand bij uw organisatie hoort. Deze gevel bevindt zich bij de Welkom Entree, hiervan zullen alle gasten gebruik maken bij aankomst van het MindCenter.

Kernwaarden in het MindPlaza

Kernwaarden op de muur in het MindPlaza versterken uw boodschap.

Muziek branding

Sound branding is het strategisch gebruik van geluid om een auditieve identiteit te creëren voor een merk of als herinnering.

Als het gewenst is dat jullie eigen muzieklijst afgespeeld wordt of een bepaald nummer tijdens elke pauze gedraaid wordt, dan verzorgen we dat graag voor jullie. Hiermee kan je ervoor zorgen dat de bezoekers een reminder krijgen aan het event als ze bepaalde nummers horen. Waardoor de bijeenkomst nog effectiever kan uitpakken, omdat ze terug zullen denken aan de sprekers, workshops en/of discussies.

Aftermovie

Wil je achteraf na genieten van de bijeenkomst of heb je promotiemateriaal nodig voor volgend jaar? Een aftermovie kan hierbij helpen.

MindCenter kan onopvallend filmen op de diverse momenten en verwerkt het beeldmateriaal tot een toffe aftermovie. Bekijk een voorbeeld op: https://youtu.be/Ozo9CnWww0A

Fotoservice

Voor een leuk aandenken aan de dag is het mogelijk gebruik te maken van onze vrijblijvende fotoservice. Hierbij zullen wij diverse foto’s maken op verschillende momenten, bijvoorbeeld bij de inloop, tijdens het plenaire gedeelte, tijdens de sub sessies en bij de afsluitende borrel. Hierdoor hebben jullie een mooi aandenken van de sfeer en setting van de dag. De foto’s zullen we plaatsen in ons Flickr account en met jullie delen.

Voorbeelden hiervan kun je bekijken via:
https://www.flickr.com/photos/mindcenter/albums.

Wist je dat...

Het logo

Het logo van MindCenter is afgeleid van een Oosterse Torii en beeld een poort uit van overgang naar een nieuwe omgeving. Op het moment dat je bij ons binnenkomt zul je het ervaren. Nog nooit ben je in een dergelijke omgeving geweest.

Kracht van Mindcenter

Het MindCenter is door architect Alexandra Dietzsch ontworpen als bijzonder centrum voor zakelijke bijeenkomsten. Alles is net even anders gebouwd met als doel een ander soort beleving te creëren en ''je Mind'' te prikkelen. Dit is dan ook de kracht van het MindCenter waarin het zich onderscheid van elke andere locatie in de wereld.

Extra's

Desgewenst denken we mee met de inhoud van het programma. Onze klanten geven doorgaans hun eigen trainingen, workshops en seminars. Maar wat dacht je van een uurtje “Percussie en communicatie” tijdens een lange dag vergaderen. Of een workshop “Omdenken”? Indrukwekkende en blijvende resultaten!

Samenwerking

De mate van succes is afhankelijk van de juiste samenwerkingen. Een visie van het MindCenter is, het samenbrengen van professionals, om gezamenlijk het hoogst haalbare te bereiken op het gebied van trainingen en evenementen.

    Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.