Route

Activiteiten

Regelmatig wordt ons gevraagd naar ideeën voor leuke invullingen tijdens de bijeenkomst. Hierover denken we graag met u mee; Wat is het doel van de activiteit en wat sluit hier goed bij aan? Staat teambuilding centraal of mag de “fun factor” volop aanwezig zijn? Elke workshop of activiteit geeft een extra dimensie aan uw bijeenkomst.

Onderstaand staan enkele leuke mogelijkheden.

Barista workshop

Uw personeel verwennen met een leuke en leerzame koffie workshop? Onder begeleiding van een Barista kom je meer te weten over de geschiedenis van koffie, vindt er een proeverijtje plaats en leer je “Latte Art”.
Duur: 1 – 1,5 uur

Escape room

Een echte teambuildingsactiviteit met opdrachten, raadsels en cryptogrammen waarbij het alleen met goed samenwerken lukt, op tijd te “escapen”. Een spannende strijd tot de laatste secondes!
Duur: 1 – 1,5 uur

Out of the Box

Voor je staat een box. Op slot! Vol met ingenieuze games en inclusief bijbehorende prachtige verhalen. Elke oplossing leidt naar een andere game. Werk samen en denk eens echt ‘out of the box’.
Duur: 1 – 1,5 uur

Omdenken

Een flitsende training of workshop in theatervorm met humor en inhoud. Omdenken is een praktische filosofie waarmee je problemen in mogelijkheden kunt transformeren. Anders en inspirerend!
Duur: in overleg.

Green Screen sessie

Kies je eigen achtergrond voor “live” foto of video. Individueel, samen of in groepen. Erg leuke toevoeging en blijvende herinnering tijdens een bijeenkomst. Volledig verzorgd door een professionele fotograaf.
Duur: in overleg

Percussie workshop

Combineer samenwerking, lef en lol in deze unieke percussie workshop. Deelnemers worden uitgedaagd zichzelf te laten horen en zien. Afrikaanse ritmes en leuke begeleiding.
Duur: 1 uur

Complimentenmeisjes

Een feestelijk team verwent de gasten met een oprecht en persoonlijk compliment. Op een handgeschreven kaartje wordt zorgvuldig en met liefde het mooiste in een persoon uitgelicht. Leuk en waardevol!
Tip: tijdens borrel of diner

Kook workshop

Een Walking Diner serveren, dat gedeeltelijk is bereid door de bezoekers? Dat kan! De bezoekers mogen de professionele koks helpen met het bereiden van alle gerechten.
Duur: 1 - 2 uur

Lopende DJ

De lopende DJ heeft leuke interactie met de bezoekers en draait muziek dat écht match met de bezoekers. Geniet van zijn passende entertainment skills en liefde voor de muziek.
Tip: Borrel of diner

Wist je dat...

Het logo

Het logo van MindCenter is afgeleid van een Oosterse Torii en beeld een poort uit van overgang naar een nieuwe omgeving. Op het moment dat je bij ons binnenkomt zul je het ervaren. Nog nooit ben je in een dergelijke omgeving geweest.

 

Kracht van Mindcenter

Het MindCenter is door architect Alexandra Dietzsch ontworpen als bijzonder centrum voor zakelijke bijeenkomsten. Alles is net even anders gebouwd met als doel een ander soort beleving te creëren en ''je Mind'' te prikkelen. Dit is dan ook de kracht van het MindCenter waarin het zich onderscheid van elke andere locatie in de wereld.

Extra's

Desgewenst denken we mee met de inhoud van het programma. Onze klanten geven doorgaans hun eigen trainingen, workshops en seminars. Maar wat dacht je van een uurtje “Percussie en communicatie” tijdens een lange dag vergaderen. Of een workshop “Omdenken”? Indrukwekkende en blijvende resultaten!

Samenwerking

De mate van succes is afhankelijk van de juiste samenwerkingen. Een visie van het MindCenter is, het samenbrengen van professionals, om gezamenlijk het hoogst haalbare te bereiken op het gebied van trainingen en evenementen.

    Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.