Route

Centraal plein

Het Mindplaza is het ‘kloppend hart’ van het MindCenter. Dit centrale ontmoetingsplein met leuke doorkijkjes naar de eromheen gelegen zeven workshop ruimtes maakt je nieuwsgierig en zorgt voor een levendige sfeer. Elke workshop ruimte heeft zicht op en is verbonden met het MindPlaza.

Over MindPlaza

Als je het MindPlaza binnen loopt word je direct verrast door het zacht tikkende geluid van de kleine hardhouten blokjes op de vloer. Indrukwekkende muren, rustgevende kleuren en inspirerende doorkijk vensters maken je aanwezigheid in het MindPlaza tot een unieke ervaring. Compleet uit je normale omgeving en toch vertrouwd en op je gemak.

Na de inloop en ontvangst tot 150 personen blijft het MindPlaza doorgaans centraal staan voor pauzes, lunch, borrel of diner en afsluiting van een bijeenkomst. Vanuit het MindPlaza kunnen de deelnemers gebruik maken van de grote plenaire zaal of verdeeld worden in de omliggende workshop ruimtes.

Voor bijeenkomsten tot 50 personen is het MindPlaza ook geschikt om een plenair programma te volgen. Met of zonder gebruik van de workshop ruimtes.

Quickfacts

  • Geschikt tot 150 personen
  • Professioneel beeld en geluid
  • Ontvangst, borrel, diner

Perfect voor bijvoorbeeld

Grote vergaderingMeerdaagse bijeenkomstSeminarTrainingWorkshop

Kom eens binnenkijken

Je kunt door het gehele MindCenter in 3D rond wandelen. Klik op de pijlen in de bijgaande 360 graden tool. Voor een grote weergave klik je hieronder op de knop.

Grote weergave

Onze vier gebieden...

Het Mindcenter bestaat uit vier verschillende gebieden. Het hart wordt gevormd door het centrale ontmoetingsplein MindPlaza. Daaromheen de zeven workshop ruimtes. Daarnaast een grote plenaire zaal en tot slot de vergaderruimtes.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.