Route

OVER MINDCENTER
EVENEMENTENLOCATIE
UTRECHT

Ons geheim: Het pand is niet specifiek ontworpen als evenementenlocatie. Het is in 1994 ontworpen als schoenen-showroom-centrum. Bewust centraal in Nederland in de provincie Utrecht. De vele subruimten zijn eigenlijk schoenenwinkels met veel etalage mogelijkheden. Rondom een centraal winkelplein. Een soort "CenterParks" idee.

MindCenter; verrassend & inspirerend...

Een bijeenkomst of training in het MindCenter is verrassend en inspirerend. Misschien komt het wel doordat het pand niet specifiek is ontworpen als evenementenlocatie waardoor de ruimtes net even anders zijn. Het pand is ooit ontworpen als schoenen-showroom-centrum. De inspirerend gebouwde “winkels” om het bijzondere ontmoetingsplein worden nu gebruikt voor break-out sessies bij zakelijke bijeenkomsten, trainingen en workshops. De ontwerpstudio’s en magazijnen zijn omgetoverd tot zalen met “Mind” inspirerende eigenschappen.

Waarom MindCenter

Oorspronkelijk dacht Jeroen van der Sluis (oprichter van het MindCenter) het pand beschikbaar te stellen voor allerlei kleine zakelijke groepen die op een andere manier informatie willen delen. Na enkele pilot bijeenkomsten in 2012 voor onder andere Achmea en Albert Heijn bleek het MindCenter een ideale locatie voor juist grotere groepen die naast een plenair programma ook in subruimten uiteen willen. Waarbij de verbinding met elkaar in stand bleef. Waarbij je die dag alleen mensen tegen komt van je eigen organisatie.

Download onze Ruimtes PDF

Een overzicht van al onze zalen.

MindCenter_Ruimtes.PDF

 

 

Even Voorstellen...

MindCenter heeft een vast team van onderstaande vaste locatie medewerkers en ongeveer
12 vaste oproep medewerkers. Allen geselecteerd op de missie en visie van het MindCenter.

Margaret

Margaret laat u het MindCenter zien, werkt uw wensen uit en zorgt dat alles loopt zoals bedacht is tijdens uw bijeenkomst. Margaret is tevens verantwoordelijk voor operationele zaken binnen het MindCenter.

Monique

Monique is als stagiaire blijven plakken en sinds 2017 in vaste dienst gekomen als 2e duizendpoot naast Margaret. Uw vriendelijke contactpersoon vóór en tijdens uw bijeenkomsten.

Agnes

Agnes blinkt uit met haar creatieve ideeën, op NLP gebaseerde denkwijzen en haar achtergrond als financieel controller. Daarnaast heeft Agnes haar eigen onderneming als coach. Agnes is partner van Jeroen.

Jeroen

Jeroen is oprichter van het MindCenter. Is verantwoordelijk voor inkoop en opzet van nieuwe initiatieven.


Wist je dat...

Het logo

Het logo van MindCenter is afgeleid van een oosterse Torii en beeld een poort uit van overgang naar een nieuwe omgeving. Op het moment dat je bij ons binnenkomt zul je het erkennen. Nog nooit ben je in een dergelijke omgeving geweest.

Extra's

Desgewenst denken we mee met de inhoud van het programma. Onze klanten geven doorgaans hun eigen trainingen, workshops en seminars. Maar wat dacht je van een uurtje “Djembe en communicatie” tijdens een lange dag vergaderen. Of een workshop “Organisatieopstellingen”? Indrukwekkende en blijvende resultaten!

Kracht van Mindcenter

Het MindCenter is door architect Alexandra Dietzsch ontworpen als bijzonder centrum voor zakelijke bijeenkomsten. Alles is net even anders bebouwd met als doen een ander soort beleving te creëren en de Mind te prikkelen. Dit is dan ook de kracht van het MindCenter waarin het zich onderscheid van elke andere locatie in de wereld.

Samenwerking

De mate van succes is afhankelijk van de juiste samenwerkingen. Een visie van het MindCenter is dan ook het samenbrengen van professionals om gezamenlijk het hoogst haalbare te bereiken op het gebied van trainingen en evenementen.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.