Route

OVER MINDCENTER
EVENEMENTENLOCATIE
UTRECHT

Het pand is in 1994 ontworpen als schoenenshowroom centrum. Bewust centraal in Nederland, in de provincie Utrecht. Ingericht met een centraal ontmoetingsplein en daaromheen diverse subruimtes, ooit bedoeld als kleine schoenenwinkels. Deze subruimtes met doorkijk nisjes naar het centrale plein bieden tal van mogelijkheden.

Even Voorstellen...

MindCenter heeft een vast team van onderstaande vaste locatie medewerkers en ongeveer
12 vaste oproep medewerkers. Allen geselecteerd op de missie en visie van het MindCenter.

Margaret

Margaret van der Wiel laat u het MindCenter zien, werkt uw wensen uit en zorgt dat alles loopt zoals bedacht is tijdens uw bijeenkomst. Margaret is tevens verantwoordelijk voor operationele zaken binnen het MindCenter.

Monique

Monique Huiveneers is als stagiaire blijven plakken en sinds 2017 in vaste dienst gekomen als 2e duizendpoot naast Margaret. Uw vriendelijke contactpersoon vóór en tijdens uw bijeenkomsten.

Agnes

Agnes Geense blinkt uit met haar creatieve ideeën, op NLP gebaseerde denkwijzen en haar achtergrond als financieel controller. Daarnaast heeft Agnes haar eigen onderneming als coach. Agnes is partner van Jeroen.

Jeroen

Jeroen van der Sluis is oprichter van het MindCenter. Is verantwoordelijk voor inkoop en opzet van nieuwe initiatieven. Branche platform events.nl publiceerde onlangs een persoonlijk interview met Jeroen.


MindCenter; verrassend & inspirerend...

Een bijeenkomst of training in het MindCenter is verrassend en inspirerend. Misschien komt het wel doordat het pand niet specifiek is ontworpen als evenementenlocatie. De inspirerend gebouwde “winkels” rondom het gezellige ontmoetingsplein worden nu gebruikt voor break-out sessies bij zakelijke bijeenkomsten, trainingen en workshops. Elk ingericht met een eigen thema en bijpassend zitmateriaal.

Waarom MindCenter

Oorspronkelijk dacht Jeroen van der Sluis (oprichter van het MindCenter) het pand beschikbaar te stellen voor allerlei kleine zakelijke groepen die op een andere manier informatie willen delen. Na enkele pilot bijeenkomsten in 2012 voor onder andere Achmea en Albert Heijn bleek het MindCenter een ideale locatie voor juist grotere groepen die naast een plenair programma ook in subruimten uiteen willen. Waarbij de verbinding met elkaar in stand bleef. Waarbij je die dag alleen mensen tegen komt van je eigen organisatie.

Download onze Ruimtes PDF

Een overzicht van al onze zalen.

MindCenter_Brochure.PDF

 

 

Wist je dat...

Het logo

Het logo van MindCenter is afgeleid van een Oosterse Torii en beeld een poort uit van overgang naar een nieuwe omgeving. Op het moment dat je bij ons binnenkomt zul je het ervaren. Nog nooit ben je in een dergelijke omgeving geweest.

 

Kracht van Mindcenter

Het MindCenter is door architect Alexandra Dietzsch ontworpen als bijzonder centrum voor zakelijke bijeenkomsten. Alles is net even anders gebouwd met als doel een ander soort beleving te creëren en ''je Mind'' te prikkelen. Dit is dan ook de kracht van het MindCenter waarin het zich onderscheid van elke andere locatie in de wereld.

Extra's

Desgewenst denken we mee met de inhoud van het programma. Onze klanten geven doorgaans hun eigen trainingen, workshops en seminars. Maar wat dacht je van een uurtje “Percussie en communicatie” tijdens een lange dag vergaderen. Of een workshop “Omdenken”? Indrukwekkende en blijvende resultaten!

Samenwerking

De mate van succes is afhankelijk van de juiste samenwerkingen. Een visie van het MindCenter is, het samenbrengen van professionals, om gezamenlijk het hoogst haalbare te bereiken op het gebied van trainingen en evenementen.

    Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.