Route

Vergaderlocatie Vianen

Inspirerende vergaderlocatie in Vianen

Bent u op zoek naar een vergaderruimte in Vianen? Iets anders dan de standaard hotel zaal? Dan ben je bij het MindCenter aan het juiste adres.

Vergaderruimte Vianen

Waneer je het MindCenter binnen loopt, bijvoorbeeld via onze 360 graden tour, zul je zien dat je een inspirerende locatie betreedt waar je nog niet eerder bent geweest. Laat je verrassen en open your mind!

Ledenvergadering locatie Utrecht

Het MindCenter in Vianen heeft vergaderzalen voor relatief kleine vergaderingen en tal aan mogelijkheden voor grotere vergaderingen zoals een algemene ledenvergadering. Wij merken dat een algemene ledenvergadering vaak centraal in Nederland gewenst is, bij voorkeur in de provincie Utrecht. Voor grote ledenvergaderingen stelt MindCenter haar grote plenaire zaal beschikbaar.

Zaal opstelling ledenvergadering

MindCenter biedt op locatie Vianen diverse opstellingen aan voor een algemene ledenvergadering. Denk hierbij aan een deels ovale vorm van de bestuursleden, afhankelijk van het aantal gasten. Afhankelijk van het aantal gasten van de vergadering gaan wij graag in overleg voor de juiste tactische opstelling. Dit op basis van onze ruime ervaringen als vergaderlocatie in Utrecht.

De 5 eisen voor zaalopstelling ledenvergadering

  1. bestuursleden goed zichtbaar, eventueel verhoogd
  2. relatief korte afstand met bestuursleden voor persoonlijke interactie (eerste rij gevuld!)
  3. tafelmicrofoons van hoge kwaliteit (bevorderd algemene rust en vertrouwen)
  4. goed bereikbare zaalmicrofoons, standaard, handhelds of catch box
  5. optimale klimaatbeheersing tijdens gehele vergadering

 

Populaire gebieden