Route

Unieke Vergaderlocatie Utrecht

MindCenter als vergaderlocatie Utrecht?

Door een andere focus op details, scheppen wij een omgeving waarbij u meer resultaat behaald uit een vergadering. Bij MindCenter is hel allemaal net even anders. Zo bieden wij als vergaderlocatie Utrecht een uniek ontvangstplein met bijzondere workshopruimten. De twee Meeting Minds vergaderruimten zijn speciaal opgezet voor interactie en verbinding met uw collega' s.

Centrale vergaderlocatie Utrecht

Centraal gelegen in Utrecht is het MindCenter als vergaderlocatie. Een vergaderlocatie tussen de hoofdaders van Nederland en dus uitstekend bereikbaar per aut, openbaar vervoer, of eventueel met onze MindCenter Express. Bel gerust voor meer informatie over MindCenter als vergaderlocatie op: 0347-322444.

.

MindCenter vergaderlocatie Utrecht

Het MindCenter is een inspirerende vergaderlocatie in Utrecht voor vergaderingen van 15 tot 150 personen. Het MindCenter is als vergaderlocatie Utrecht net even anders dan je gewend bent. Niet om het anders zijn, maar omdat wij vinden dat een andere aanpak vaak leidt tot betere resultaten.

Uniek vergaderen in Utrecht

Ben je op zoek naar een unieke vergaderlocatie in Utrecht, dan voldoet het MindCenter wellicht aan je verwachtingen. In het MindCenter zijn de vergaderruimten opgezet met een doel. Door een andere focus op details, meer resultaat te behalen uit een vergadering. Zo biedt onze vergaderlocatie ruimten met ademende muren van natuurlijk leem en wol tapijt. Details die helpen om een lange dag fit en vitaal te zijn.

Vergaderlocatie Utrecht faciliteiten

Uiteraard is onze gehele vergaderlocatie voorzien van allerlei technische gemakken. Verschillende vergaderruimtes beschikken over verplaatsbare schermen, hoge resolutie beamers en handige flip-overs. Er is een professionele geluidsinstallatie en een wifi-netwerk beschikbaar in alle vergaderruimtes. 

 

Ledenvergadering locatie Utrecht

Het MindCenter in Vianen heeft vergaderzalen voor relatief kleine vergaderingen en tal aan mogelijkheden voor grotere vergaderingen zoals een algemene ledenvergadering. Wij merken dat een algemene ledenvergadering vaak centraal in Nederland gewenst is, bij voorkeur in de provincie Utrecht. Voor grote ledenvergaderingen stelt MindCenter haar grote plenaire zaal beschikbaar.

Zaal opstelling ledenvergadering

MindCenter biedt op locatie Vianen diverse opstellingen aan voor een algemene ledenvergadering. Denk hierbij aan een deels ovale vorm van de bestuursleden, afhankelijk van het aantal gasten. Afhankelijk van het aantal gasten van de vergadering gaan wij graag in overleg voor de juiste tactische opstelling. Dit op basis van onze ruime ervaringen als vergaderlocatie in Vianen.

 

De 5 eisen voor zaalopstelling ledenvergadering

  1. bestuursleden goed zichtbaar, eventueel verhoogd
  2. relatief korte afstand met bestuursleden voor persoonlijke interactie (eerste rij gevuld!)
  3. tafelmicrofoons van hoge kwaliteit (bevorderd algemene rust en vertrouwen)
  4. goed bereikbare zaalmicrofoons, standaard, handhelds of catch box
  5. optimale klimaatbeheersing tijdens gehele vergadering

 

 

Gebieden binnen onze vergaderlocatie Utrecht

Vergaderlocaties in Utrecht

Als vergaderlocatie in Utrecht is er binnen het MindCenter vaak slechts beperkte beschikbaarheid aan inspirerende ruimten voor vergaderingen. Via onze website kunt u controleren of het MindCenter op de gewenste datum beschikbaar is als vergaderlocatie in Utrecht.

Wanneer er geen beschikbaarheid is op onze vergaderlocatie, dan verwijzen wij u graag door naar onderstaande collega vergaderlocaties in Utrecht. Onderstaande vergaderlocaties zijn allen geschikt als inspirerende locatie en bevinding zich net als ons in de provincie Utrecht.

Onze persoonlijke tips:

Youmeet
Wat: moderne inspirerende ruimten
Voor: uniek vergader concept, kleinschalige bijeenkomsten, inspirerende sessies
Waar: Utrecht Papendorp
http://www.youmeet.nl

Green Village
Voor: vergaderen, feesten, bruiloften
http://www.green-village.nl

STUDIO 19c
Wat: Een inspirerende en kleinschalige locatie midden tussen de fruitbomen. Tot ongeveer 75 personen.
Waar: Schalkwijk (Regio Utrecht)
Voor: Zowel zakelijke als persoonlijke aangelegenheden. Ook dit is een locatie voor een bijzondere beleving.
http://www.studio19c.nl

 

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.