Route

Congres locatie Utrecht

MindCenter congreslocatie Utrecht

MindCenter is als congreslocatie Utrecht inspirerend voor congressen tot 150 personen. Het MindCenter is als congreslocatie in Utrecht net even anders dan je gewend bent. Niet om het anders zijn, maar omdat wij vinden dat een andere aanpak vaak leidt tot betere resultaten.

Unieke congres locatie

Bent je op zoek naar een unieke congreslocatie in Utrecht, dan voldoet het MindCenter wellicht aan je verwachtingen. In onze congreslocatie hebben wij een grote congreslocatie zaal "Open Your Mind" opgezet om grote groepen plenair te inspireren. Juist bij een congres waar doorgaans slechts in één richting wordt gecommuniceerd.

Congreslocatie Utrecht faciliteiten

MindCenter beschikt als congreslocatie over verschillende faciliteiten. De grote interactieve zaal beschikt over professionele apparatuur om uw congres tot een succes te maken!  In het gehele pand beschikken wij over een goedwerkende internetverbinding. 

Congreslocatie Utrecht Catering

Gezonde gerechten met verse ingrediënten dragen bij aan het succes van de dag. Graag gaan wij hierin een stapje verder. Heerlijk eten en drinken waarbij je actief blijft en de bekende dips voorkomt. Een congres met zakelijke relaties vraagt om een ander soort aanpak en invulling dan een ongedwongen trainingsdag met collega's. Voor de ene bijeenkomst is wellicht weer een ander budget beschikbaar dan voor de andere. 

Waarom MindCenter als congreslocatie?

Door een andere focus op details, proberen wij meer resultaat te behalen uit een congres. Zo bieden wij als congreslocatie een uniek ontvangstplein met inspirerende workshop ruimten. De congreszaal is speciaal opgezet voor interactie en verbinding met je publiek.

Centraal in Utrecht

Centraal gelegen in Utrecht is het MindCenter ideaal als congreslocatie. Een locatie tussen de hoofdaders van Nederland en dus uitstekend bereikbaar. Bel ons gerust voor meer informatie als congreslocatie Utrecht op 0347-322534.

Congreslocatie Utrecht arrangementen

Wij bieden diverse arrangementen aan waarbij er veel ruimte is voor uw persoonlijke wensen. Ons koffie arrangement biedt standaard Puro fairtrade koffie, verse munt thee, smaken thee en diverse watervariaties. Wij hebben diverse soorten lunches. Afhankelijk van uw wensen is er keuze uit: luxe belegde broodjes en sandwiches, wraps, salades en luxe amuses zoals blini's, tramanzini' s en pincho's. Als afsluiting van de dag kunnen wij een aangeklede borrel en/of een walking dinner (of buffet) verzorgen. Ook hierin is er voldoende keuze uit diverse Fingerfood arrangementen tot diverse luxe hoofdgerechten.

Congreslocatie dieetwensen 

Glutenvrij, lactosevrij, gistvrij, vegetarisch of veganistisch, met elk dieet houden wij graag rekening op onze congreslocatie. Bijzondere wensen maken wij minimaal even belangrijk, op een onopvallende manier. 

Tip: " Inventariseer bij de uitnodiging al naar de dieetwensen van de deelnemers zodat wij daar in ons aanbod rekening mee kunnen houden." 

 

 

Populaire gebieden

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.