Route

Bijzondere evenementenlocatie Utrecht

Bijzondere vergaderlocatie

Niet alleen voor evenementen is MindCenter een ideale locatie in het midden van het land. Ook als vergaderlocatie bieden wij bijzondere ruimten. Onze vergaderzalen "Meeting Minds" zijn te vinden op onze pagina bijzondere vergaderzalen

 

Bijzondere evenementenlocatie Utrecht

MindCenter is een bijzondere evenementenlocatie in regio Utrecht tot 150 personen. In het MindCenter Utrecht is alles net even anders dan je gewend bent. Niet zozeer om het anders zijn, maar omdat wij vinden dat een andere aanpak vaak leidt tot betere resultaten. Bijzonder als een ander soort locatie. 

Regio Utrecht als bijzondere locatie voor evenementen

De regio Utrecht is de meest centraal gelegen provincie in het land. Daarom ook het meest aantrekkelijk voor het organiseren van landelijke bijeenkomsten en bijzondere evenementen. De tijd van het huren van een standaard zaal met beamer is geweest. Er ontstaan steeds meer bijzondere locaties in de provincie Utrecht. Een voorbeeld van zo’n bijzondere locatie is het MindCenter in Vianen.

Het MindCenter als bijzondere locatie?

Waneer je het MindCenter binnen loopt, bijvoorbeeld via onze 360 graden tour, zul je zien dat je een bijzondere locatie te maken hebt waar je nog niet eerder bent geweest. Laat je door ons bijzonder verrassen, Open your mind! 

Populaire gebieden

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.