Route

Covid-19

Vanwege de Corona crisis en de daarmee gepaarde maatregelen zoals de 1,5 meter situatie is het MindCenter tot nader order gesloten.
Alle boekingen voor 2021 zijn geannuleerd. Helaas kunnen wij op dit moment geen nieuwe reserveringen aannemen.
Onze excuses voor deze bizarre situatie. Het doet ons erg veel pijn.

MindCenter Evenementenlocatie Utrecht

MindCenter is een inspirerende evenementenlocatie in Utrecht voor zakelijke bijeenkomsten tot circa 150 personen. In het MindCenter is alles net even anders dan je gewend bent. Niet om het anders zijn, maar omdat wij vinden dat een andere aanpak vaak leidt tot betere resultaten.

Onze 4 gebieden

Centraal plein

Ontmoetingsplein Mindplaza is het ‘kloppend hart’ van onze evenementenlocatie in Utrecht. Dit centrale plein met leuke doorkijkjes naar de eromheen gelegen zeven workshop ruimtes maakt je nieuwsgierig en zorgt voor een levendige sfeer. Ideaal voor ontvangst, pauzes, lunch, een afsluitende borrel of diner.

verder lezen

Workshop ruimtes

De zeven creatieve subruimten om het plein zijn afgestemd om een groep toto 150 personen eenvoudig in subgroepen te verdelen en te rouleren. Elke subruimte heeft zijn eigen sfeer en staat direct in verbinding met het centrale plein. Ze maken uw zakelijke bijeenkomst uniek, effectief en onvergetelijk.

verder lezen

Grote Interactieve Zaal

Onze grote plenaire zaal “Open Your Mind” maakt uw zakelijke bijeenkomst compleet. Presentaties tot 150 personen komen binnen in deze industriële zaal waar interacties als vanzelf ontstaan. Door moderne techniek en persoonlijke ondersteuning voelen sprekers zich thuis.

verder lezen

Vergaderruimtes

Speciaal voor de kleinere bijeenkomsten, vergaderingen en trainingen bieden wij twee luxe vergaderruimten aan. Met een eigen ingang en veel privacy. De zalen verschillen van grootte en zijn verbonden met elkaar. Ideaal om los te huren of te combineren met andere MindCenter ruimtes.

verder lezen
Waarom uw Evenement op onze locatie in Utrecht?

Evenementenlocatie Utrecht (15-150 pers)

Wij stellen onze evenementenlocatie beschikbaar voor het organiseren van diverse soorten evenementen in Utrecht. Vergaderingen, inspiratiedagen, seminars, workshops, meerdaagse trainingen etc. Voor groepen van 15 tot ongeveer 150 personen.

Een unieke Evenementenlocatie

Zodra je een stap in onze evenementenlocatie zet, waan je je in een unieke omgeving in Utrecht. Dikke scheve muren, studio’s, etalages, daglicht van boven, een vloer van los liggende houten blokjes, alles wordt anders. De afwisseling van het plein, de workshop ruimtes en onze plenaire zaal, maakt MindCenter een bijzondere evenementenlocatie in de regio Utrecht.

Centrale locatie Utrecht

MindCenter is gevestigd in Vianen (Utrecht). Enkele minuten vanaf twee hoofdaders van Nederland, de A2 en A27.  Met een bushalte op 250 meter en een rechtstreekse verbinding met Utrecht Centraal, zijn wij zowel per auto als OV uitstekend bereikbaar. Een centrale evenementenlocatie dus.

Vergaderlocatie Vianen (Utrecht)

Met onze twee vergaderzalen bieden wij ruimte aan vergaderingen in Vianen, regio Utrecht. Zo ontzorgen wij bedrijven graag bij het rustiek vergaderen rond Nieuwegein en vergaderingen rond Houten. De twee sfeervolle zalen met “ademende” muren, een echte boom en een vloer van zuiver wol, zorgen voor een inspirerende vergaderlocatie in de provincie Utrecht.

KOM EVEN
BINNEN
KIJKEN

Je kunt door het gehele MindCenter in 3D rond wandelen. Klik op de pijlen in de bijgaande 360 graden tool. Voor een grote weergave klik je hieronder op de knop.

Open 360 view

Wij werken onder andere voor

    Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.