Route

Onze Diner Mogelijkheden

Een gezellig Walking Dinner voor 150 personen of liever een live kok in ons MindPlaza? Voor elke soort bijeenkomst inspirerend MindFood. Van uitgebreide bistro buffetten tot kook workshops. Wij gaan mee!

Vergaderruimte Klein

Met inspirerende boomtafels, design verlichting en muren van leem is dit een ideale vergaderruimte tot 12 personen.

Over Vergaderzaal Meeting Minds 2

Deze vergaderzaal is de kleinere versie van de naastgelegen Meeting Minds 1. Deze warme zaal is uitstekend voor rustiek vergaderen en het geven van trainingen. Met twee royale tafels is deze ruimte geschikt tot ongeveer 12 gasten. Er is voldoende ruimte voor lesmateriaal en eventueel het werken met laptops. In deze zaal is een 60'' LCD-LED scherm en een flip-over aanwezig. Tevens kan er gebruik gemaakt worden van de glazen brainstormwand.

Tijdens de bijeenkomst kunnen uw gasten onbeperkt gebruik maken van Nespresso koffie en verse thee. Op de vergadertafel zullen wij diverse smaken water plaatsen. Wij serveren graag diverse lekkernijen, een gevarieerde lunch en indien gewenst een afsluitende borrel.

Onderdeel van

Vergaderruimtes

Quickfacts

 • Prettige vergaderruimte
 • Muren van leem
 • Inspirerende boomtafel
 • 55 m2

Perfect voor bijvoorbeeld

CursusKleine vergaderingPresentatieTrainingWorkshop

Kom eens binnenkijken

Je kunt door het gehele MindCenter in 3D rond wandelen. Klik op de pijlen in de bijgaande 360 graden tool. Voor een grote weergave klik je hieronder op de knop.

Grote weergave

Andere Vergaderzalen

Vergaderruimte Groot

Met muren van leem, een vloer van wol en veel natuurlijk licht is deze ruimte ideaal voor een inspirerende brainstorm of training.

Over Vergaderzaal Meeting Minds 1

Vergaderzaal "Meeting Minds 1" is de grotere van de twee vergaderzalen / trainingszaal op de eerste verdieping. De vergaderzaal is 78 m2 groot. Voldoende voor bijvoorbeeld 10 tot 25 personen in een kring opstelling of tot ongeveer 50 personen plenair. De zaal is voorzien van verse lucht ventilatie, airconditioning en vochtregulatie.

De vergaderzaal is erg goed te combineren met de kleinere naastgelegen zaal “Meeting Minds 2“. Bijvoorbeeld als break-out room, maar ook praktisch voor de ontvangst, pauzes, lunch en borrel.

Onderdeel van

Vergaderruimtes

Quickfacts

 • Natuurlijke zaal met veel licht
 • Diverse opstellingen
 • Prettig voor langdurig gebruik
 • 78 m2

Perfect voor bijvoorbeeld

CursusExamenGrote vergaderingPresentatieStaand vergaderenTrainingWorkshop

Kom eens binnenkijken

Je kunt door het gehele MindCenter in 3D rond wandelen. Klik op de pijlen in de bijgaande 360 graden tool. Voor een grote weergave klik je hieronder op de knop.

Grote weergave

Andere Vergaderzalen

Workshop ruimtes

De zeven creatieve workshop ruimten zijn afgestemd om een groep tot 150 personen eenvoudig te verdelen en te rouleren. Elke subruimte heeft zijn eigen sfeer en staat direct in verbinding met het plein.

De workshop ruimtes

De workshop ruimtes

De zeven workshop ruimtes liggen rondom het MindPlaza en zijn allen verschillend qua afmeting en inrichting. Een workshop ruimte heeft een gemiddelde afmeting van 35 m2 en elke ruimte is te voorzien van gewenste presentatiematerialen en apparatuur. De diverse soorten zitmaterialen zijn inbegrepen waardoor elke workshop zijn eigen karakter heeft. Het zitmateriaal is bewust gekozen. Meer hierover op de onderstaande pagina's van de individuele workshop ruimtes.

Opstellingen kunnen geheel naar keuze gemaakt worden in de workshop ruimtes. Dat maakt de ruimtes geschikt voor vele doeleinden. Denk hierbij aan een creatieve workshop, brainstorm sessie, interactieve training, productpresentatie, etc. Ook omgebouwd tot "escape rooms" zijn de workshop ruimtes effectief, waarbij deelnemers tegen elkaar strijden om als eerste uit de ruimte te ontsnappen. Alle workshop ruimtes zijn uniek en verbonden met het centrale ontmoetingsplein MindPlaza.

Quickfacts

 • Geschikt voor 15-150 personen
 • Voorzien van beeld- en geluidsapparatuur
 • 7 Subruimtes
 • Gezellige ongedwongen sfeer

Perfect voor bijvoorbeeld

Meerdaagse bijeenkomstPresentatieSeminarTrainingWorkshop

Kom eens binnenkijken

Je kunt door het gehele MindCenter in 3D rond wandelen. Klik op de pijlen in de bijgaande 360 graden tool. Voor een grote weergave klik je hieronder op de knop.

Grote weergave

Extra informatie

Audio Visueel

Het MindPlaza beschikt standaard over een centraal scherm voor beeld en geluid. Met onze of uw eigen laptop ideaal voor een welkom scherm of presentatie. In elke MindStudio kunnen wij op aanvraag professionele LCD/LED schermen plaatsen.

WiFi en Sprekers internet 

Het gehele MindCenter is voorzien van een gratis WiFi gasten netwerk. Voor sprekers is een speciaal WiFi netwerk beschikbaar met hoge prioriteit.

Diverse lichtbronnen

Zowel het MindPlaza als elke MindStudio wordt gevoed door één of meerdere natuurlijke lichtbronnen van bovenaf. Daarnaast is het MindPlaza ingericht met theater verlichting en is elke MindStudio voorzien van heldere downlight kunstverlichting.

Kosten en voorwaarden

Het MindPlaza kan zowel los als in combinatie met de MindStudio's per dagdeel worden gereserveerd. De MindStudio's dienen minimaal per twee stuks voor twee dagdelen afgenomen te worden. Controleer onze beschikbaarheid onderaan deze pagina.

  Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.