Route

Onze Borrel mogelijkheden

Na elke bijeenkomst past een afsluitende informele borrel. Wij bieden een compleet drankarrangement aangevuld met diverse luxe mini kroketjes tot verrassende amuses op onze etagères.

 

Onze Lunch Mogelijkheden

Staat u wel eens stil bij het belang van een goede lunch tijdens een zakelijke bijeenkomst? MindCenter biedt uitgekiende lunches waarmee de “after-lunch-dip” wordt voorkomen.

Vergaderruimte Groot

Met muren van leem, een vloer van wol en veel natuurlijk licht is deze ruimte ideaal voor een inspirerende brainstorm of training.

Over Vergaderzaal Meeting Minds 1

Vergaderzaal "Meeting Minds 1" is de grotere van de twee vergaderzalen / trainingszaal op de eerste verdieping. De vergaderzaal is 78 m2 groot. Voldoende voor bijvoorbeeld 10 tot 25 personen in een kring opstelling of tot ongeveer 50 personen plenair. De zaal is voorzien van verse lucht ventilatie, airconditioning en vochtregulatie.

De vergaderzaal is erg goed te combineren met de kleinere naastgelegen zaal “Meeting Minds 2“. Bijvoorbeeld als break-out room, maar ook praktisch voor de ontvangst, pauzes, lunch en borrel.

Onderdeel van

Vergaderruimtes

Quickfacts

  • Natuurlijke zaal met veel licht
  • Diverse opstellingen
  • Prettig voor langdurig gebruik
  • 78 m2

Perfect voor bijvoorbeeld

CursusExamenGrote vergaderingPresentatieStaand vergaderenTrainingWorkshop

Kom eens binnenkijken

Je kunt door het gehele MindCenter in 3D rond wandelen. Klik op de pijlen in de bijgaande 360 graden tool. Voor een grote weergave klik je hieronder op de knop.

Grote weergave

Andere Vergaderzalen

De vergader ruimtes

Ben je op zoek naar inspirerende vergaderruimtes in Utrecht? Dan bieden onze vergaderruimten "Meeting Minds" alles wat je nodig hebt. De twee tegenover elkaar liggende vergaderruimten zijn gelegen op de eerste verdieping. Gescheiden door een fly-over trappenhuis waardoor je gemakkelijk van de ene vergaderruimte naar de andere vergaderruimte loopt. Ideale zalen voor een inspirerende dag vergaderen, als trainingsruimte, cursusruimte of workshopruimte.

Over de Vergaderruimtes

Wij bieden met onze Meeting Minds zalen een goede reden om buiten de deur te vergaderen. De twee sfeervolle zalen met ademende muren, een echte boom en een vloer van zuiver wol liggen vrijwel aan elkaar.

De combinatie van deze vergaderruimtes leent zich perfect voor afzonderlijke ontvangst, pauzes, lunch en break-outs bij vergaderingen. Ideaal voor brainstorms, trainingen of een heisessie waar meer mag gebeuren dan bij een standaard vergadering.

Quickfacts

  • Natuurlijke materialen
  • Geïnspireerd vergaderen
  • 2 zalen te combineren
  • 78 m2 & 55 m2

Perfect voor bijvoorbeeld

CursusExamenGrote vergaderingTrainingWorkshop

De Vergaderruimtes

Onderstaand vind je meer details van vergaderruimte Meeting Minds 1 (groot) en vergaderruimte Meeting Minds 2 (klein).

    Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.